ACCURIOPRESS C6100 DE KONICA MINOLTA. PREMIS KEYPOINT INTELLIGENCE I BLI 🏅

El premi destaca la qualitat excepcional de l’equip en el segment de producció de volum mitjà.

 

ACCURIOPRESS C6100 DE KONICA MINOLTA. PREMIS KEYPOINT INTELLIGENCE I BLI 🏅

 

BLI i Keypoint Intelligence, són dos companyies de referència a nivell internacional que ofereixen estudis de mercat, anàlisi de dades, i eines de venda i informació independent i fiable sobre el segment de la impressió de documents.

La impressora AccurioPress C6100 de Konica Minolta ha estat guardonada amb el premi 2018 PRO de BLI a la millor impressora a color de volum mitjà gestionada amb el controlador EFI Fiery IC-315. El premi es va atorgar durant l’European Leadership Campus de Konica Minolta a Berlin, on es van atendre més de mil distribuïdors de cinquanta-tres països.

En el seu informe BLI destaca les funcions automatitzades que aporta la unitat Integrated Colour Care Unit (ICCU) situada just després del motor d’impressió. La unitat incorpora un escàner capaç de treballar amb documents a una o dos cares i d’un espectrofotòmetre de color. Una de les principals diferències de la ICCU en comparació amb d’altres sistemes automatitzats, és que pot realitzar ajustaments automàtics al moment, mentre l’equip està imprimint, en comptes que l’operari hagi d’intervenir manualment a fi d’ajustar els degradats, la densitat, el registre a doble cara anterior i posterior o la generació de perfils dels suports o l’equilibri dels grisos.

 

 

En un segment tan competitiu i en plena expansió de la impressió en color de volum mitjà, l’AccurioPress C6100 es desmarca de la competència gràcies a l’excel·lent i uniforme qualitat de la imatge, la gran productivitat, la varietat de suports amb que pot treballar i l’extraordinària capacitat de gestió de treballs en equip.

 

Aquesta impressora digital industrial és la solució pels usuaris que busquen maximitzar el temps d’activitat. 

 

Vols més informació? Contacta amb nosaltres!

 

 

Deja un comentario