CA – COMMUNICATIONS ASSISTANT

Un software de productivitat per a comunicacions unificades per oferir als treballadors de l’oficina eines professionals per millorar la productivitat dels usuaris i de l’equip.

La suite d’aplicacions de productivitat Communication Assistant Unified Communications de Panasonic és un programari molt intuïtiu que combina telefonia professional amb presència en PC, disponibilitat i una gran varietat d’eines de col·laboració per simplificar i millorar les comunicacions en temps real per als usuaris de telefonia professional, a qualsevol moment i lloc.

El programari de productivitat Communication Assistant de Panasonic és una solució de comunicacions unificades (UC) molt intuïtiva que combina telefonia basada en PC amb presència, disponibilitat, integració amb Microsoft Outlook®, missatgeria de veu visual i una gran varietat d’eines de col·laboració per simplificar i millorar les comunicacions en temps real per a la telefonia en l’empresa.

El programari pot utilitzar-se en manera sense servidor o juntament amb el servidor Communication Assistant i ofereix major funcionalitat per a petites i mitges empreses d’una sola seu. En funció del tipus d’usuaris i de les funcions necessàries, els clients de UC de Communication Assistant poden executar-se en tres maneres diferents:

Communication Assistant Basic
Telefonia basada en PC combinada amb Microsoft Outlook. Ideal per a usuaris ocasionals que requereixen integració amb altres aplicacions. Tipus d’implantació: [Sense servidor] o ampliació a [CA Server].

Communication Assistant Professional
Telefonia intuïtiva basada en PC: gran varietat de funcions amb *Outlook i indicació de presència en temps real. Ideal per a professionals que requereixen informació de presència en temps real sobre la disponibilitat dels seus companys de treball. Tipus d’implantació: [Sense servidor] o ampliació a [CA Server].

Communication Assistant Supervisor
«Perquè els supervisors controlin i gestionin amb tota facilitat les activitats de telefonia dels membres del grup. Ideal per a líders d’equip, directors i treballadors de centres d’assistència o centres de trucades. Tipus d’implantació: Només [Sense Servidor]».