UN CAS D’ÈXIT: GRUP MIQUEL

UN CAS D'ÈXIT: GRUP MIQUEL

UN CAS D'ÈXIT: GRUP MIQUEL

Grup Miquel implementa amb èxit el nou parc d’impressió amb equips HP i els serveis gestionats de Reprogir.

 

“Amb REPROGIR i HP disposem d’un parc d’impressió homogeni i unificat amb un sol contracte de serveis que ens permet conèixer i reduir les despeses així com avançar-nos a noves necessitats i solucions”

Director de Tecnologia Grup Miquel

 

UN CAS D'ÈXIT: GRUP MIQUEL

 

Grup Miquel és la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya. Compta amb 6 plataformes logístiques, 67 centres cash&carry amb l’ensenya Gros Mercat, 6 oficines regionals i les oficines centrals a Vilamalla, des d’on es dóna cobertura a tota la Península, Balears i Canàries. Compten amb gairebé 500 equips d’impressió a les seves dependències.

Satisfets amb la implementació de REPROGIR PRINTING SERVICES
Després de diferents experiències amb altres proveïdors d’impressió, Grup Miquel ha apostat per la nostra solució de Serveis Gestionats d’Impressió (Reprogir  Printing  Services) amb equips

HP i valoren molt satisfactòriament la decisió, ja que s’han complert totes les seves expectatives.

“Vam començar a treballar amb aquesta solució a les nostres oficines de Vilamalla i al cap d’uns mesos ho vam exportar a la resta d’instal·lacions. Les millores  obtingudes  han estat notables. Necessitàvem una solució que ens permetés despreocupar-nos del parc d’impressió i gràcies als Serveis Gestionats d’Impressió i la solució de Reprogir, ho hem aconseguit”.                                    Director de Tecnologia del grup majorista d’alimentació, líder al mercat espanyol, Grup Miquel.

UN CAS D'ÈXIT: GRUP MIQUEL

 

📰  –  CAS D’ÈXIT: GRUP MIQUEL

 

Deja un comentario