Communications Assistant (CA) Mobile

Comunicacions mòbils unificades des d’una única aplicació

Communications Assistant (CA) Mobile – L’opció de comunicació més clara i rendible per a empreses

La solució CA Mobile client de Panasonic, desenvolupada en col·laboració amb Poltys Inc., un soci de programari, ofereix una nova opció per a empreses desenvolupada per garantir el contacte entre companys, clients, socis i proveïdors.

Quan es connecta al servidor de comunicacions empresarial KX-NS1000 de Panasonic, aquesta solució mòbil li ofereix funcionalitat de comunicacions unificades – cridada de veu, xat, ús compartit de presència i integració amb l’escriptori – tot en una aplicació. Amb independència d’on es trobi una empresa i els seus treballadors mòbils, la comunicació serà nítida, ininterrompuda i econòmica.

Una de les funcions més valuoses de CA Mobile és la seva capacitat per integrar-se amb CA Desktop de Panasonic. D’aquesta manera, l’escriptori i la solució mòbil funcionen conjuntament a la perfecció, aparellats com una extensió d’un únic nombre. El que significa que no es perdran més cridades, els usuaris mòbils mantindran un contacte constant amb la informació central i bastarà amb que els clients coneguin un sol nombre per contactar amb vostè.

Extensió de PBX professional
Com era d’esperar d’una solució de comunicacions per a empreses, amb CA Mobile establir comunicacions de veu serà una tasca fàcil i senzilla. En la seva funció d’extensió de PBX, ofereix una àmplia gamma de funcionalitats, incloent retenció de trucades i cancel·lació de la retenció, correu de veu, transferència i canvis automàtics de les salutacions o desviament de trucades, basades en la presència de l’usuari.

‘Segueix-me’ per estalviar costos
La funció ‘Segueix-me’ de la solució permet als usuaris reduir els càrrecs per trucada i garanteix una major nitidesa en les comunicacions. El sistema permet als usuaris mòbils realitzar i rebre cridades a través d’un sistema *PBX allí on es trobin, sense incórrer en càrrecs propis per trucades, i reduir així els costos generals.

Sin título-1

A més de la funcionalitat de veu, CA Mobile també proporciona una gran varietat de valuoses funcions pensades per a les empreses:

· Trucades de vídeo: Les comunicacions de vídeo són una característica cada vegada més valuosa en l’entorn empresarial actual. Amb CA Mobile, realitzar i rebre trucades de vídeo és fàcil i eficaç, i permet alternar entre trucades de veu i vídeo amb un únic toc.

· Xat: La funció de xat permet als usuaris establir converses ràpides i senzilles a través de telèfons mòbils o d’escriptori amb qualsevol dels seus contactes – és ideal si no disposen de molt temps o si l’ajust no és ideal per a una conversa de veu.

· Ús compartit d’imatges i arxius: Els usuaris poden compartir imatges i arxius utilitzant contactes de CA *Mobile des de la seva llibreta d’adreces o durant una sessió de xat activa.

· Registre d’activitat: Un registre d’activitat, que inclou cridades de veu o vídeo entrants i sortints, cridades des del correu de veu, xats i transferències d’imatges i arxius, permet als usuaris tornar a marcar qualsevol comunicació de veu, vídeo o correu de veu directament des del registre.

· Ús compartit de presència: Aquesta valuosa funció elimina la frustració de no poder posar-se en contacte amb algú i permet als usuaris decidir quan i com fer-ho. Podran veure a l’instant si les persones amb les quals desitja comunicar-se estan en línia, no disponibles, ocupades o sense connexió abans d’intentar establir contacte amb elles.

· Llista de contactes: Tingui sempre els seus contactes a mà, gràcies a CA Mobile. El sistema permet als usuaris agregar o editar contactes, iniciar converses de xat (basades en text) i descarregar llistes d’extensions de contactes des del sistema KX-NS1000 de Panasonic.
CA Mobile Client de Panasonic està disponible en línia en Apple Store i Google Play™.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40   en_generic_rgb_wo_60

 

Marques comercials i marques comercials registrades:

· Apple, el logo d’Apple, iPad i iPhone són marques comercials d’Apple Inc., registrades als Estats Units i altres països. App Store és una marca de servei d’Apple Inc.

· Google Play és una marca comercial de Google Inc.