HP LaserJet Enterprise Flow M830

Multifuncional làser monocrom per a oficina

Impressora M830
HP LaserJet Enterprise Flow M830

Opcions d’enviament flexibles i escanejat a doble cara.

Aquesta potent impresora multifuncional impulsa la productivitat amb opcions d’enviament flexibles, eines versàtils per al maneig del paper, escaneigs a doble cara i amb un acabat més professional.

 

 

 

Característiques:

Deixi que els departaments escanegin amb confiança. HP EveryPage detecta errors potencials o pàgines sense imprimir en el moment.

Faci que els seus documents escanejats siguin fàcils de trobar i recuperar. Faci cerques fàcilment en els arxius escanejats, utilitzant programari de reconeixement òptic de caràcters.

Escanegi i enviï documents fàcilment a SharePoint® en un mateix pas.

Senzillesa total: faciliti que totes les persones imprimeixin amb un controlador comú.

Guardi els documents en ambdues cares: capturi documents més ràpid amb escanejat a dues cares en una sola passada.

Faciliti l’eficàcia. Imprimeixi, escanegi, copiï i enviï faxos en una pantalla tàctil intuïtiva en color i extregui el teclat per introduir informació de l’arxiu.

Afegeixi tocs d’acabat: proporcioni als usuaris les eines per organitzar els documents de manera més ràpida i còmoda. Engrapi, apili, plec i faci perforacions amb les opcions d’acabat de la impresora.

Proporcioni als usuaris un accés senzill i directe a la multifuncional mitjançant impressió sense fil directe.

Permeti que els usuaris imprimeixin en qualsevol moment i des de pràcticament qualsevol lloc: des de smartphones, tablets i equips amb HP ePrint.

Ampliï les seves opcions: actualitzi fàcilment el firmware amb les noves funcions i integri les solucions del futur amb facilitat.

Ajudi a desenvolupar l’eficiència del negoci: controli de forma centralitzada i controli les impressores amb l’eina capdavantera en el sector HP Web Jetadmin.

Protegeixi la informació confidencial amb confiança que s’envia a la seva multifuncional amb el disc dur segur d’alt rendiment d’HP.

 

Fitxa tècnica M830

 

REPROGIR (GIRONA) – HP LaserJet Enterprise Flow M830