HP LaserJet Enterprise MFP M725

Multifuncional làser monocrom per a oficina

 

Impressora M725
HP LaserJet Enterprise MFP M725

Habilita la impressió de gran volum en una gran varietat de grandàries de paper: fins a A3 amb una capacitat màxima per 4.600 fulles.

Ofereix vista prèvia i edita els treballs d’escanejat; gestiona de forma centralitzada les polítiques d’impressió; protegeix la informació confidencial de l’empresa.

Ideal per a grans grups de treball que necessiten un alt rendiment i una impressora fiable que imprimeixi en una àmplia gamma de grandàries de paper fins a A3, i contribueixi a accelerar el treball amb potents funcions d’escaneig, una pràctica pantalla tàctil en color i funcions potents per a la gestió.

 

Característiques:

Equipi als equips perquè facin més: imprimir, escanejar, copiar i enviar fax en diverses grandàries de paper de fins a A3, des d’aquesta impressora d’escriptori.

Centri’s en el seu treball: la capacitat per 4600 fulles com a màxim i els cartutxos de gran capacitat limiten les interrupcions.

Obtingui documents de qualitat impressionant amb la impressió gairebé de vora a vora i una còmoda grapadora integrada.

Estableixi un ritme accelerat: usi aquesta potent impressora per mantenir el seu treball en marxa. Estalviï temps i simplifiqui el seu treball amb HP Quick Sets.

Capturi el contingut correcte amb eficàcia: Eliminació automàtica de les pàgines en blanc, vista prèvia, edició i control dels treballs des de la pantalla tàctil gran de color.

Incorpori documents de paper en els fluxos de treball digitals: enviï fàcilment documents escanejats al fax, al correu electrònic, a carpetes de xarxa o USB. Imprimeixi directament des d’un dispositiu de memòria mitjançant el port USB.

Millori la seguretat amb la impressió amb PIN. Agregui mètodes de protecció mitjançant el compartiment d’integració de maquinari.

Agregui solucions de seguretat com lectors de targetes i targetes d’identificació, a través del compartiment d’integració de maquinari.

Ajudi a conservar els recursos i a complir amb els objectius mediambientals corporatius. La tecnologia HP Acte-On/Acte-Off ajuda a reduir el consum energètic.

Estalviï paper i redueixi els costos, utilitzant la impressió automàtica a dues cares.

 

Fitxa tècnica M725

 

 

REPROGIR (GIRONA) – HP LaserJet Enterprise MFP M725