DESCOBREIX EL VALOR D’UNA IMPRESSORA WIFI I NFC

La possibilitat de connectar equips i dispositius i poder treballar sense fils, ha esdevingut una realitat gràcies a l’evolució de les tecnologies WiFi i NFC, presents a la majoria d’smartphones i tauletes del mercat i també a mols PCs i portàtils professionals.

 

DESCOBREIX EL VALOR D’UNA IMPRESSORA WIFI I NFC

 

Ambdues tecnologies ofereixen avantatges importants per a qualsevol empresa i la seva arribada a les impressores HP de nova generació ha estat molt beneficiosa per al sector professional ja que simplifica la configuració i la instal·lació i permet crear nous entorns de treballs reduint al màxim els molestos fils.

Quin és el valor de la connectivitat WiFi i NFC integrat a les impressores i que pot aportar a un entorn d’impressió professional?

 

MÉS FLEXIBILITAT.

Les impressores amb connectivitat WiFi s’integren fàcilment en qualsevol entorn de treball ja que no necessiten instal·lacions complexes i redueixen el cablejat.

 DESCOBREIX EL VALOR D’UNA IMPRESSORA WIFI I NFC

 

POTENCIEN EL BYOD I EL TREBALL MULTI DISPOSITIU.

Les impressores amb WiFi i NFC faciliten la connexió sense fils dels ordinadors, però també de portàtils i de dispositius mòbils. Això permet optimitzar la funcionalitat dels equips de la nostra empresa i gràcies al NFC podrem vincular-hi smartphones i tauletes de manera segura.

 

 

TREBALL DIRECTE DES D’SMARTPHONES I TAULETES.

És un altre dels grans avantatges que ofereixen. Vinculant un smartphone o tauleta mitjançant la connexió sense fils de les impressores, podem treballar-hi directament. D’aquesta manera podríem per exemple acabar d’editar un document amb el nostre smartphone i enviar-lo directament a la impressora.

 

 

MILLORA LA PRODUCTIVITAT I EL FLUX DE TREBALL.

Amb la tecnologia WiFi i NFC podem donar forma a nous entorns de treball, més flexibles i adaptats a la generació actual. També podem millorar el flux de treball i la productivitat reduint la dependència del model tradicional de l’oficina basat en un PC fixe.

 

 

 

Deja un comentario