INTEC COLORFLARE

Efectes decoratius de primera qualitat per a impressions digitals. Millora la creativitat de les impressions! 

 

 

 

Intec ColorFlare és un aparell compacte i respectuós amb el medi ambient, amb doble laminació i un dispositiu de làmines metal·litzades. Està dissenyat per oferir una solució ràpida d’efectes decoratius digitals, així com un laminat per a la producció tradicional de litografia.

Amb la capacitat de laminar de forma molt senzilla, i metal·litzar des del primer moment; aquesta unitat de producció d’alta qualitat aviat començarà a guanyar la teva confiança, i a donar-te una gran reputació!

 

INTEC COLORFLARE

 

La impressió passa d’ordinària a extraordinària. Aquest equip ha estat desenvolupat per complir amb els requisits específics d’acabat d’impressió, segons els més estrictes estàndards tècnics, amb processos de pressió i calor totalment controlables per poder oferir els resultats més òptims d’impressió digital.

Utilitzant la tecnologia més puntera, combinada amb pressió pneumàtica, Intec ColorFlare ofereix fins a 35,5 newtons/mm, fet que permet una unió superior i un temps de producció més ràpids (en comparació amb els sistemes estàndard). A més, les combinacions de calor i pressió, totalment ajustables, permeten utilitzar una gamma més àmplia de laminats amb mitjans impresos, per així evitar els típics problemes de la impressió digital. 

 

 

 

Especificacions tècniques

– Velocitat de laminat: 1.5m/min – 10m/min

– Sistema de calefacció per infrarojos

– Temps d’escalfament: 5 minuts

– Control de la velocitat i de la temperatura

– Sistema de visualització: panell LCD

– Expulsió automàtica dels fulls

– Pressió del corró per cilindre pneumàtic

– Format del paper (min.): 180x210mm

– Format del paper (màx.): 380x500mm / 380x1219mm

 

Opcions de laminat

 

 

 

📰  –  Fitxa tècnica: INTEC COLORFLARE

 
  

 

 

Demana’ns més informació!

 

 

 d