INTEC ENS PRESENTA EL SEU EQUIP MIXT!

A diferència de les impressores d’oficina estàndard, aquests equips van dirigits a professionals d’impressió que busquen un dispositiu de producció amb excel·lent qualitat d’impressió, flexibilitat, complet i amb un cost d’imatge el més baix possible.

 

Les noves solucions d’impressió digital de CS4000 i CS5000 d’INTEC ofereixen una excel·lent qualitat d’imatge en CMYK, juntament amb una àmplia i flexible gamma modular d’opcions de producció. La gamma CS utilitza tòner orgànic avançat, nova tecnologia d’imatge LED i una experiència de fusió innovadora, per oferir una bona qualitat d’imatge en tot moment.

CS5000, l’equip amb 5 colors: CMYK + blanc o vernís

El model CS5000 d’INTEC també afegeix un valor afegit en la impressió, ja que disposa d’una cinquena tinta a part de les de CMYK convencionals, cosa que permet ampliar les seves capacitats d’impressió amb efectes de color blanc o transparent, així aportarà aplicacions de valor i per tant, ingressos més alts.

INTEC ENS PRESENTA EL SEU EQUIP MIXT!

Amb aquest equip, es tindran 2 equips en 1, ja que disposa d’uns alimentadors especials per a l’alimentació de sobres i bosses que s’instal·len i es desinstal·len amb molta facilitat, deixant a la vista les safates estàndard de paper de l’equip, que permeten utilitzar qualsevol suport offset.

Amb les safates estàndard d’entrada i sortida, podem imprimir suports offset i digitals des de 55g/m2 fins a 450g/m2, i amb les safates especials podem imprimir tot tipus de sobres i de bosses.

 

INTEC ENS PRESENTA EL SEU EQUIP MIXT!

 

A més a més, amb aquesta INTEC es poden imprimir fins a 3.500 sobres a l’hora, a cost d’¼ part dels costos de producció de l’offset tradicional.

Aquest equip té les prestacions d’un equip de producció digital però el cost d’un equip d’oficina.

  

Si voleu més informació d’aquest equip, poseu-vos en contacte!

 

 

Deja un comentario