KONICA MINOLTA A DALT DE TOT DE LA QUALIFICACIÓ GLOBAL D’ECOVADIS

Amb la qualificació daurada, Konica Minolta ha rebut la màxima distinció possible pel que fa a l’avaluació de sostenibilitat global d’EcoVadis.

 

La qualificació reflexa la continua dedicació de la marca per la sostenibilitat i la responsabilitat social.  Es tracta d’un reconeixement extern que premia la companyia en el seu camí cap a la reducció d’emissions de CO2 en tot el cicle de vida del producte.

 

KONICA MINOLTA QUALIFICACIÓ GLOBAL ECOVADIS

 

Les empreses són cada vegada més conscients de la seva responsabilitat global. La capacitat de demostrar respecte pel medi ambient i un comportament responsable s’està convertint en un actiu al món empresarial. Ja no només es té en compte la seva sostenibilitat sinó que també es valora la dels seus partners en tota la cadena de subministrament.  La importància de la responsabilitat social i el respecte pel medi ambient en l’adquisició i selecció de proveïdors va augmentant. Qualificacions com ara l’informe de sostenibilitat d’EcoVadis per a proveïdors, s’estan convertint en una important eina. Sobretot per a aquelles empreses que integren nous proveïdors en els seus processos.

 

KONICA MINOLTA ENTRE LES EMPRESES MÉS SOSTENIBLES

Aquesta qualificació posa en manifest la companyia com a destacat actor global en responsabilitat social i sostenibilitat. Aquesta és la segona qualificació daurada consecutiva per a KONICA MINOLTA. Els resultats situen la companyia en l’1% de les empreses amb més alt valor en el desenvolupament de la sostenibilitat. També la situen en el 3% dels fabricants en la categoria de fabricants de dispositius.

“Nos sentimos orgullosos de que nuestros esfuerzos para ser un miembro beneficioso de la sociedad con nuestras operaciones comerciales hayan sido reconocidos por medio de la calificación Oro de ecoVadis” assegura Antonio Ramírez, Marketing Manager de Konica Minolta Business Solutions Spain “Esto nos da la seguridad de haver tomado el camino correcto y, lo que es más importante, no sólo estamos reduciendo nuestras emisiones de CO2, sinó que estamos ayudando a nuestros socios y a otros a reduir las suyas gracias a la experiencia adquirida hasta ahora”.

 

KONICA MINOLTA QUALIFICACIÓ GLOBAL ECOVADIS

 

SOBRE L’INFORME DE SOSTENIBILITAT D’ECOVADIS

Com a proveïdor d’avaluacions de sostenibilitat i responsabilitat social, EcoVadis qualifica les empreses i organitzacions d’arreu del món. Les que tenen la puntuació més alta en aquest procés, com ara KONICA MINOLTA, reben la qualificació daurada. El procediment es basa en targetes de puntuació per a 21 indicadors de responsabilitat social, 150 productes i 110 països. Aquest entorn d’avaluació es basa en la Global Reporting Initiative, el Pacte Mundial de les Nacions Unides i la ISO 26000, que té en compte les categories de medi ambient, social, ètica i cadena de subministrament.

 

 

 

Deja un comentario