MEDI AMBIENT – SAMSUNG

La integració de la gestió corporativa i el desenvolupament sostenible és un tema de creixent importància en el món dels negocis, enmig de creixents expectatives i creixents responsabilitats socials i ambientals. Samsung ha anat millorant el procés de recollida d’idees de les parts interessades i la creació d’una visió i estratègies a nivell corporatiu per al desenvolupament sostenible.

 

SAMSUNG: «la nostra responsabilitat és fer negocis d’una manera que enriqueixi el planeta». 

                    

És per això que duen a terme una àmplia gamma d’activitats mediambientals a tot el món. SAMSUNG és l’empresa líder en el subministrament de productes ecològics innovadors als consumidors, i estan compromesos amb la cura del producte al llarg de tot el cicle de vida dels seus productes.

Tot el que fan està guiat pel seu enfocament en la «ecologització» de la gestió, productes, processos, llocs de treball i comunitats. Dónen suport a la millora contínua del medi ambient més verd a través de totes les seves activitats de negoci, incloent el disseny de productes, operacions de procés i els llocs de treball.

 

 

Samsung Electronics ha establert un sistema de gestió per millorar encara més la competitivitat ecològica dels seus productes. La companyia va adoptar per primera vegada el mètode d’Anàlisi de Cicle de Vida (ACV) el 1995. A través d’això, porten a terme l’anàlisi durant el procés de desenvolupament de productes per tal de reduir els impactes ambientals resultants a través de tot el cicle de vida dels productes.

 

 

 

Guia ecològica de Samsung