PANASONIC KX-TDE600

PANASONIC KX-TDE600: La millor solució per la comunicació

 

Centrals telefòniques H 3

 

Característiques:
· Capacitat de 128 a 1100 usuaris
· Fins a 64 telèfons IP i 32 canals IP
· Fins a 128 telèfons SIP
· Equipada amb totes les funcions TDA
· Sistema de bústia de veu integrat (SVM)
· Ideal per a grans empreses

 

Les centrals IP KX-TDE OneNet de Panasonic són avançades plataformes de comunicació per a entorns de xarxa IP. El sistema, que accepta connectivitat SIP per a oficines i xarxes, és compatible amb una gran varietat d’avançats telèfons IP, així com amb extensions analògiques i digitals estàndards i línies externes digitals i RDSI.

Utilitzi-ho en una oficina per disposar d’un sistema preparat per a les necessitats comunicatives de la seva empresa del segle XXI, al seu propi ritme.

La central Panasonic KX-TDE600 és un avançat sistema de comunicació corporatiu que proporciona funcions i funcionalitats de telefonia IP tant a través de xarxes locals com a través de xarxes IP de banda ampla.

Creada per utilitzar-se en entorns professionals i amb importants aplicacions de telefonia per a les empreses. Dirigida a empreses mitjanes i grans, amb una sola seu o amb múltiples oficines, la TDE600 satisfarà les necessitats dels seus clients.

Amb l’última tecnologia SIP i una gran varietat d’aplicacions de productivitat, la central IP KX-TDE600 està dissenyada per a empreses de fins a 1100 usuaris.

 

Fitxa tècnica Panasonic KX-TDE600

Documentació Panasonic KX-TDE600