Panasonic NS1000

PANASONIC NS1000: MÉS DEL QUE S’ESPERA

 

Centrals telefòniques ip 3

Característiques:
·  Servidor de comunicacions VoIP ampliable
·  Funcions de xarxa que asseguren màxima transparència per sistemes que interconnecten varies seus.
·  Solució fàcil d’instal·lar i utilitzar i de senzill manteniment
·  Servidor optimitzat des de 30 fins a 250 usuaris (ampliable fins a 1000 usuaris connectats a la xarxa)
· Perfecta integració amb un gran número de potents aplicacions

 

Basat en els protocols IP i SIP, el servidor Panasonic NS1000 ofereix un alt nivell de flexibilitat i pot integrar-se en la seva infraestructura actual. Gràcies a la seva arquitectura modular, el sistema pot adaptar-se per respondre a les seves necessitats, amb independència de si s’utilitza en una petita oficina amb dues persones o en una empresa de gran grandària amb diversos centres.

El sistema també admet una combinació de tecnologia TDM i IP, així com sistemes basats únicament en tecnologia IP, i integra a la perfecció equips smartphone i tablets, perquè gaudeixi de tots els avantatges que ofereix treballar amb el seu propi dispositiu.

El servidor Panasonic NS1000 ofereix un entorn de col·laboració i comunicació unificada, que inclou eines d’escriptori, correu de veu i sistema interactiu de resposta de veu (IVR). Característiques de xarxa totalment transparents, veu de primera classe en àudio de banda ampla d’alta definició, i opcions ràpides d’ampliació, converteixen al servidor en la solució de Panasonic més completa fins avui.

Com a component essencial d’una solució VoIP d’alt rendiment, el servidor Panasonic NS1000 representa una inversió segura gràcies a la seva immillorable fiabilitat i flexibilitat.

 

Documentació Panasonic NS1000