REPROGIR amb l’European BIM Summit 2018

REPROGIR amb l’European BIM Summit 2018

El dimecres 7 de març, coincidint amb l’esdeveniment, estarem amb HP al CAATEB (Col·legi d’Aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació de Barcelona) per presentar l’equip multifuncional de gran format HP DesignJet T830.

 

 

L’European BIM Summit és un congrés internacional de caràcter anual sobre Building Information Modelling (BIM) que es celebra a Barcelona organitzat pel Col·legi d’Aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació de Barcelona (CAATEEB), BIM Academy i BuildingSMART, amb l’objectiu comú de divulgació de les bones pràctiques en l’ús de BIM, així com la posada en comú de metodologies BIM i l’alineament internacional.

La quarta edició de l’European BIM Summit (EBS18) es celebrarà els dies 8 i 9 de març de 2018 a l’Auditori AXA del centre de negocis d’Illa Diagonal de Barcelona. L’esdeveniment reunirà professionals de 12 països.

 

REPROGIR som professionals en Serveis Gestionats d’impressió i digitalització.

 

Amb un equip apassionat, cuidem al màxim la planificació, l’execució i els resultats dels nostres projectes.

Aquesta col·laboració ens consolida com a Platinum Partner d’HP que confia amb nosaltres com a distribuïdor i ens posiciona com a un dels principals partners d’impressió per la nostra capacitat, compromís i qualitat del nostre servei.

 

REPROGIR amb l’European BIM Summit 2018

 

 

 

Deja un comentario