Sage

Amb Sage Eurowin disposes de tot el que necessites per gestionar les diferents àrees de la teva empresa

Sage Eurowin és la gestió integrada i sectorial que t’ofereix en una sola aplicació totes les eines que necessites per gestionar el teu negoci, amb el que optimitzaràs la rendibilitat dels teus recursos, guanyaràs en eficiència i competitivitat.

L’automatització del dia a dia d’una empresa proporciona valor a tots els seus processos organitzatius i contribueix a millorar la seva rendibilitat. Per això és fonamental disposar d’un sistema de gestió integrada que cobreixi les diferents àrees organitzatives de les empreses: vendes, compres, distribució, administració, producció, etc. i, sobretot, que els permeti conèixer en qualsevol moment l’estat real del seu negoci.

La gestió Sage Eurowin, a més, dota a les organitzacions d’una eina fonamental per preveure i millorar la gestió dels impagaments, per reduir el risc financer i per minimitzar les pèrdues.

Sage Eurowin

Punts forts

Sectorial. Cobrim les necessitats concretes de gestió de múltiples sectors empresarials.

Estàndard i personalizable. Oferim tots els avantatges de treballar amb una gestió estàndard més la personalització necessària per adaptar-nos a les particularitats de cada negoci.

Integració: de tenda online i connexió amb Magento