SOLUCIÓ DE COMUNICACIONS UNIFICADES MÒBILS MOBISMA NEXTG

Comunicacions empresarials adaptades a les seves necessitats

Ofereixi als seus equips mòbils la possibilitat de triar, connectar-se i rendir

La solució de comunicacions unificades mòbils Mobisma nextG permet convertir els telèfons intel·ligents en una extensió mòbil de les comunicacions de l’oficina i crear alhora una eina productiva de comunicacions unificades avançada.

Aquesta solució aprofita el potencial i les possibilitats de la tendència BYOD (de l’anglès, «porta el teu propi dispositiu») i permet als empleats mòbils utilitzar els seus smartphones favorits sense sortir de les plataformes de comunicació de l’oficina.

Es distribueix a través de l’aplicació client per smartphone de comunicacions unificades nextG Mobile i el servidor Mobile Communication Bridge (MCB) i permet a l’empresa proporcionar un servei d’atenció al client excepcional a un cost molt assequible.

Missatgeria productiva per a pimes i grans empreses
Mobisma nextG proporciona missatgeria mòbil per a tota l’empresa que permet intercanviar missatges (com SMS), sense costos associats ni límits i guanyar un temps valuós a l’hora de prendre decisions.

presence_0Presència i disponibilitat
Els usuaris poden comprovar la presència i disponibilitat dels seus companys de treball abans de posar-se en contacte amb ells, així com establir o canviar els seus propis ajustos de presència i disponibilitat. Mobisma nextG proporciona una vista única de la presència de l’usuari tant en el telèfon de l’escriptori com en el dispositiu mòbil.

PresetRegles predefinides d’automatització
Pot crear regles predefinides associades a funcions fixes basades en:

· Presència i disponibilitat (p. ex., pot configurar extensions de dispositius mòbils i d’escriptori com ‘ocupat’ durant les reunions)

· Orientació i moviment del smartphone (p. ex., pot configurar extensions de dispositius mòbils i d’escriptori com ‘No molestar’ quan el telèfon es trobi de cap per avall o que torni a estar disponible sacsejant-ho)

· Xarxa connectada (p. ex., pot configurar l’estat com a disponible quan s’utilitzi la xarxa Wi-Fi de l’oficina, canviar a fora de l’oficina quan s’utilitzi la xarxa mòbil (p. ex., 3G) i ajustar a treball des de casa quan s’utilitzi la xarxa Wi-Fi domèstica)

 
CalendarIntegració del calendari amb MS Exchange
Mobisma MCB Server es connecta amb MS Exchange per proporcionar integració amb el calendari quan la presència i la disponibilitat d’un usuari es modifiquen en funció de les seves reunions i del temps que està disponible. També es mostren els detalls de les reunions i la presència d’assistents.

LocationReconeixement de la ubicació
Comprovi la ubicació de companys en moviment, com a personal comercial, tècnics d’assistència i conductors de repartiment, i controli als treballadors aïllats. La ubicació està disponible tant en forma de text com de mapa detallat.

 

Marca comercial i marques comercials registrades

Microsoft®, Windows® i Outlook® són marques comercials registrades de Microsoft Corporation en EE. UU.i altres països.

La marca denominativa Bluetooth i els logotips són propietat de Bluetooth SIG, Inc. i qualsevol ús d’aquestes marques per part de Panasonic Corporation es realitza sota llicència. La resta de marques i noms comercials són propietat dels seus titulars respectius.

Apple, el logo d’Apple, iPad i iPhone són marques comercials d’Apple Inc.,registrades en els Estats Unidosy altres països. App Store és una marca de servei d’Apple Inc.

Google Play és una marca comercial de Google Inc.