REPROGIR, reconegut com a Platinum Partner d’HP Inc.

HP Inc, companyia de referència mundial en sistemes personals i d’impressió, atorga a REPROGIR el màxim estatus del Programa de Canal HP Partner First, una distinció a l’abast de molt poques empreses: només 9 a Espanya i 2 a Portugal al 2016.

 

REPROGIR, reconegut com a Platinum Partner d'HP Inc.

 

Els Platinum Partners accedeixen a aquest estatus quan arriben als nivells més alts de facturació i certificació requerits per obtenir aquesta qualificació. Aquesta distinció, reconeix l’alt nivell de compromís i avala les capacitats tant tècniques com comercials que permeten a REPROGIR poder oferir als seus clients productes i serveis amb el més alt nivell de professionalitat i satisfacció.

Aquest reconeixement ens reafirma com a empresa líder en innovació permanent i compromís d’excel·lència en el servei als nostres clients.

 

REPROGIR, a part d’aconseguir el màxim nivell d’acreditació al convertir-se en Partner First Platinum, també compta amb els següents certificats i acreditacions: HP Gold Supplies Partner, HP Managed Print Specialist i HP Printing Services Specialist.

 

 

📰 Certificat:  REPROGIR Partner First Platinum

 

 

Deja un comentario