DESCOBREIX LA TALLADORA INTEC COLORCUT 500!

Establint nous estàndards en cost, flexibilitat i velocitat, la talladora d’etiquetes Intec ColorCut 500 ofereix etiquetes de tall digital de qualsevol forma directament des de l’escriptori.

 

 

 

L’alimentador automàtic d’aquest equip utilitza la tecnologia pneumàtica d’alimentació al buit per aixecar i avançar fulls d’etiquetes a la vegada. També combina els dolls de separació d’aire per eliminar els embussos causats per l’estàtica.

La càmera d’imatge integrada d’alta qualitat proporciona una tecnologia de registre basada en la visió per detectar marques de registre en el full d’etiquetes garantint línies de tall precises i nítides.

 

 

L’INTEC COLORCUT 500 utilitza tecnologia de tall de contorn digital avançada per seguir les línies de tall del traç, dibuixades en CorelDRAW® o Adobe® Illustrator®. No hi ha necessitat d’enviar els talls que es fan, o esperar mentre es produeixen. El tall digital és un procés a l’alça, simplement s’ha de fer clic a ‘CUT’ i les seves etiquetes es produeixen de qualsevol forma, directament des de l’escriptori.

Aquest equip pot produir un full d’etiquetes SRA3 en 30 – 40 segons, i això permet als usuaris produir fàcilment entre 10 i 1.000 fulls SRA3 per dia. El programari de productivitat Vision-Control® permet als usuaris definir la quantitat d’etiquetes requerides i procedeix a produir les pàgines sense supervisió, estalviant temps i diners.

 

Producció automatitzada

– Càrrega pneumàtica amb aire

– Separació de ventiladors

– Lectura de marca de tall amb càmera Vision®

– Software de flux de treball Vision-Control®

– Talla fulls SRA3 amb 30 – 40 segons

– Expulsió automàtica dels fulls

– Capacitat de 100 fulls per alimentació automàtica

– Apte per a fulls A4 – SRA3

– Talla fins a 350 gm2

 

 

📰  –  Fitxa tècnica: INTEC COLORCUT 500

 

 

 

Demana’ns més informació!

 

 

 

Deja un comentario