UN CAS D’ÈXIT: DOCUWARE I PLAFI S.A.

REPROGIR DOCUWARE hem fet possible que PLAFI S.A. disposi d’un sistema de gestió documental electrònic per optimitzar processos interns.

logoAmb un arxivador central integrat de Docuware, aquesta empresa Gironina especialitzada en la fabricació i distribució de tot tipus de tancaments d’alumini d’altes prestacions, optimitza el seguiment dels seus processos de compra. L’arxivat i consulta de tota la documentació referent al seu procés de compra, s’ha integrat en aquest sistema de gestió documental donant a PLAFI, S.A. una visió global del procés.

L’objectiu de PLAFI, S.A. ha estat incorporar al sistema de gestió documental tots els documents, comandes, planells, albarans, factures… que classifica automàticament en un arxivador central de documents i estan a disposició de tota l’empresa. Així, tots els treballadors autoritzats disposen d’accés a l’arxivador electrònic.

Tot això ha comportat una reducció dràstica dels temps de recerca de documents.
PLAFI, S.A. valora especialment el procés de comprovació de factures. En el moment en què les factures s’escanegen i s’arxiven de forma centralitzada, s’inicia un flux de treball de comprovació albarans-comandes, i mitjançant la funció de segells els responsables validen tota la documentació.

 

A l’oficina tothom està molt content amb Docuware i Reprogir, tot va perfecte i s’han acostumat a utilitzar-ho perfectament. No em pensava pas que anés tot tant ràpid. Així que ja estem pensant quin serà el proper procés que introduirem. 

Ariadna Coll Figueras, PLAFI, S.A. 

 

 

Deja una respuesta