UNA MIRADA A CURT I LLARG TERMINI

L’inici d’any sempre és bon moment per tancar cicles, començar nous processos i plantejar nous objectius i millores.

Una mirada a curt i llarg termini

 

Optimitzar el nostre entorn d’impressió pot ser un d’aquests objectius, ja que els nous equips d’impressió són més segurs i eficients que els anteriors, tenen funcions avançades millorades i ofereixen un millor rendiment.

 

Sabem que l’elecció dels models concrets pot ser complicada, ja que hem d’escollir les impressores que millor s’adaptin a les necessitats de la nostra empresa, però també hem de tenir en compte una cosa molt important: l’enfocament que volem donar a aquesta renovació, és a dir si realitzarem una inversió que vulguem mantenir a curt o a llarg termini.

Això és molt important, perquè d’això dependrà com haurem d’escollir els equips d’impressió. Per entendre-ho millor, posarem un exemple: un despatx d’advocats que necessita imprimir unes 2.000 pàgines al mes. 

Si aquest despatx vol renovar les seves impressores fent un enfocament a curt termini, triaria equips d’impressió amb un volum d’impressió màxim de 2.000 pàgines al mes, però si les seves necessitats d’impressió s’incrementen, en poc temps haurà d’enfrontar una nova renovació d’impressores, ja que necessitarà equips que tinguin un volum òptim mensual superior, per exemple de 750 a 4.500 pàgines al mes. Amb aquests equips a més a més, podrien afrontar futurs increments en la càrrega de treball sense haver d’emprendre en poc temps una altra renovació d’impressores.

 

 

Els Serveis Gestionats d’Impressió poden ser un excel·lent aliat a l’hora de renovar impressores.

T’ajudem?

 

 

Deja un comentario