ALEGRA LA VIDA ALS TEUS EQUIPS D’IMPRESSIÓ

Les impressores són una eina fonamental per als negocis d’avui. És gairebé impossible imaginar una oficina sense. Tanmateix, quan funcionen malament, poden esdevenir una font de gran frustració. Un senzill embús pot provocar una pausa empipadora que esdevé la causant d’un coll d’ampolla instantani per als treballadors.

A la cultura popular, els errors de les impressores han estat satiritzats i parodiats, fent-ne ressò de la gran molèstia que qualsevol persona ha pogut experimentar intentant resoldre un problema amb l’equip. En una escena memorable de la pel·lícula de culte Office Space (Trabajo Basura) de 1999, tres treballadors d’americana i corbata descontents, descarreguen les seves frustracions en una impressora que s’apaga amb freqüència, trencant-la i apallissant-la amb un bat de beisbol.

 

 

Els fabricants poden fer alguna cosa envers això?  Efectivament els nous equips d’impressió compten amb eines per solucionar els problemes d’embussos i altres.

 

CONTRA EL FRED I LA CALOR

En climes càlids i humits, el nivell de frustració augmenta ja que les condicions climàtiques poden afectar el paper deixant-lo humit abans d’entrar a la impressora i provocant fins i tot que els papers s’enganxin, i per tant, la màquina pot quedar bloquejada.

Afortunadament la tecnologia dels nous equips d’impressió incorpora elements tècnics per resoldre aquests possibles problemes com ara:

· Fusors que absorbeixen la humitat

· Potent corró de recollida de paper

· Sistema de flux d’aire

I per condicions fredes, processos d’inici lents que redueixen automàticament les rotacions del motor a l’arrancar en condicions de baixes temperatura, fet que permet que la fusió arribi al nivell òptim cada vegada i independentment del clima.

 

ALEGRA LA VIDA ALS TEUS EQUIPS D’IMPRESSIÓ

 

Us agradaria poder evitar les molèsties dels embussos de paper i altres problemes que presenten els equips d’impressió que ja tenen uns anys i poder continuar amb el vostre dia de treball i poder fer un ús intensiu dels vostres dispositius d’impressió?

Amb les noves tecnologies podem satisfer millor el dia a dia dels nostres clients.

El mal funcionament dels equips d’impressió és una font de problemes i una fuga de temps i recursos a les empreses, minimitzar-los és de màxima importància. La fiabilitat d’aquestes eines és indispensable en un entorn de treball productiu i modern.

 

Amb els nostres Serveis Gestionats d’Impressió no haureu de preocupar-vos de res i obtindreu la màxima rendibilitat dels vostres dispositius d’impressió, escaneig i gestió de documents.

 

 

 

Deja un comentario