bizhub Evolution de Konica Minolta guanya el premi Buyers Lab

La plataforma bizhub Evolution de Konica Minolta ha rebut la qualificació de Buyers Lab de Keypoint Intelligence, la principal autoritat mundial de software, hardware i serveis d’imatge. 

 

Les solucions de Konica Minolta, basades en el núvol, permeten als usuaris optimitzar els processos de documents quotidians a través del mòbil, ordinador portàtil o connectats des d’un equip multifuncional.

 

 

Bizhub Evolution proporciona el processament i l’entrega de documents sota demanda, incloent la conversió de documents digitals a paper i viceversa, traduint-los a un altre idioma, convertint text en veu o imprimint des de qualsevol dispositiu que estigui connectat a Internet.

Segons l’informe de Buyers Lab, és una plataforma única en el mercat.

La gamma d’aplicacions i serveis inclosos en aquesta plataforma són un diferenciador clau, que fan que aquesta plataforma sigui una solució completa i flexible.

L’informe ha senyalat que moltes funcions d’usuari poden realitzar-se amb simples operacions de «arrossegar i deixar anar», també es va elogiar l’experiència senzilla i intuïtiva i la facilitat d’ús de la interfície. A més a més, la plataforma disposa de processos de seguretat sòlids i elements de protecció de dades incorporats.  

 

 

«bizhub Evolution és una plataforma a demanda per processos de negocis intel·ligents que ajuda a les organitzacions a accelerar les seves feines diàries. Gràcies al seu mercat integrat, quan canvien les necessitats d’una organització o usuari, existeix una selecció de serveis i eines d’alt rendiment que ofereixen la possibilitat d’ampliar ràpidament les capacitats dels equips d’impressió i potenciar encara més el negoci.» afirma Arnulf Roth, Manager de Desenvolupament de Negocis en el núvol, de Konica Minolta. 

Si bé existeix una àmplia gamma d’eines i serveis disponibles, les empreses només necessiten pagar pel que utilitzen, per tant, aquesta plataforma ofereix una forma assequible d’accés a funcions específiques, com per exemple una impressió segura, sense necessitat d’invertir en una solució costosa i delicada. Buyers Lab també ha recalcat la importància de la rendibilitat i la flexibilitat d’aquesta plataforma.

 

Vols més informació sobre bizhub Evolution? 🙂

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta