La plataforma bizhub Evolution verificada per Google i recomanada per Chrome Enterprise

Bizhub Evolution és una plataforma basada en el núvol que permet a les empreses proporcionar diferents serveis. Com per exemple: impressió, fax, conversió de documents i traducció.

 

El servei d’impressió en el núvol de Konica Minolta ofereix beneficis específics, com els requisits de manteniment reduïts per a les versions de programari, estalvi de pressupost (ja que no es necessita una inversió inicial), implementació simple i fàcil que permet un ràpid començament, escalabilitat flexible que s’adapta a les necessitats dels clients, la capacitat d’imprimir des de qualsevol lloc en qualsevol moment i molt més.

L’empresa pot gestionar fàcilment l’administració d’usuaris i serveis, mentre Konica Minolta gestiona completament la plataforma i els serveis. Tots els serveis es poden activar i utilitzar sota demanda i els clients només paguen pels que utilitzen.

«La introducció d’una nova tecnologia que és incompatible amb les inversions actuals pot causar grans mals de cap. Aquesta certificació brinda als equips d’IT la garantia que la nostra plataforma bizhub Evolution és compatible amb Chrome OS. I que, per tant, no hi haurà pèrdua de productivitat ni demores en la implementació a causa de problemes de compatibilitat amb aplicacions i sistemes», declara Rafael Alvariño , responsable de Producte.

La insígnia Chrome Enterprise garanteix que bizhub Evolution funciona perfectament a Chrome OS. Els socis de Google amb la insígnia han passat per proves exhaustives, de manera que els equips d’IT saben que poden confiar en aquestes tecnologies. Es redueix el risc de temps d’inactivitat pel negoci i els cicles de prova per a les aplicacions a l’entorn dels clients es poden escurçar significativament.

 

bizhub Evolution

 

Integració de diverses aplicacions de Google al «lloc de treball intel·ligent i connectat» de Konica Minolta

La solució Chrome OS de Konica Minolta per bizhub Evolution està disponible per instal·lar-se a través de Chrome Web-Store i/o per implementar a través de Google Workspace. La integració de Google Workspace a bizhub Evolution ofereix l’avantatge que tots els usuaris creats a Google Workspace es transfereixen automàticament a l’administració d’usuaris de bizhub Evolution. És a dir, no cal tornar a crear-los, es poden utilitzar les mateixes credencials per a un còmode inici de sessió única.

Konica Minolta també ofereix un connector integrat a Google Drive. Això vol dir que, si els usuaris volen convertir, traduir, enviar per fax o altres funcions, poden emmagatzemar els documents editats directament a Google Drive. També poden imprimir els seus documents de Google Drive directament a l’MFP. Google Drive, a més a més, està integrat a bizhub Evolution.

L’àmbit laboral, actualment passa més temps que mai en el núvol. I els canvis globals impredictibles han accelerat la urgència de les organitzacions d’habilitar treballadors en remot a gran velocitat.

«La integració dels diferents productes de Google amb les solucions de Konica Minolta facilita a les empreses la migració al núvol. Això es basa en l’estratègia de Konica Minolta de proporcionar una cartera completa de solucions de ‘lloc de treball intel·ligent i connectat’ i permetre a les empreses gestionar millor la seva transformació digital», conclou Rafael Alvariño, cap de producte de Konica Minolta.

 

Deja una respuesta