RETHINK IT: bizhub i-SERIES

Konica Minolta acaba de presentar la nova sèrie d’equips bizhub i-Series, una línia de dispositius multifunció d’última generació amb capacitat IoT.

bizhub i-series

Aquesta nova sèrie neix amb l’objectiu de crear valor per als seus clients i s’impulsa amb el desig de replantejar la manera en que treballen amb els dispositius d’impressió. La i-Serie és un centre de tecnologia intel·ligent que abasta per complet la manera en que evolucionen les empreses per garantir la seva competitivitat.

La tecnologia de dispositius intel·ligents, augmenta la connectivitat de l’oficina optimitzant la manera de treballar amb la finalitat d’estar preparats per al futur i incorpora millores operatives per a la transformació digital. Com a impulsora de noves oportunitats de productivitat i innovació la i-Series proporciona les eines necessàries per a una xarxa de comunicacions efectiva. A més, simplifica les complexitats per millorar la productivitat, agilitzar els processos i permetre una millor presa de decisions, alhora que permet un negoci en conjunt més intel·ligent. Tot trencant les limitacions tradicionals de l’oficina, ajuda a satisfer ràpidament les demandes i condicions canviants.

 

La bizhub i-Series recopila les dades de manera intel·ligent per a l’autodiagnosi

El llançament de la nova gama de dispositius, és una fita en l’estratègia d’impressió en oficina a llarg termini. L’objectiu en el desenvolupament d’aquesta nova sèrie, és garantir productes basats en el triomf de línies anteriors i per tant s’han valorat els seus èxits.

 

 

Disseny simple i usabilitat

A més d’un disseny elegant i contemporani, compta amb una interfície d’usuari intuïtiva estil smartphone amb una pantalla tàctil flotant de 10 polzades, formes arrodonides i indicadors LED d’estat. L’experiència d’usuari interactiva, proporciona facilitat d’ús, sense temps d’espera, respostes per vibració i personalització. Els modes A3 i A4, funcionen exactament igual per a que els usuaris puguin ser productius independentment del dispositiu en que treballin.

 

Rendiment d’alta qualitat, eficiència millorada i perfecta connectivitat

La bizhub i-Series compta amb un potent motor, una unitat central de processament de quatre nuclis amb 8GB de memòria estàndard i 256GB de SSD, que permet operacions d’alt rendiment i ràpida resposta. A més,  la combinació addicional de rang d’impressió de mitjans de velocitat, la correcció del biaix digital i les safates de gran capacitat, combinen de forma extraordinària una funcionalitat fiable amb la capacitat d’un servei versàtil.

 

bizhub i-series

 

Dispatcher Suite ofereix administració d’impressió i flux de treball de documents avançat. La solució és ideal per a clients que desitgin administrar i reduir costos de serveis d’impressió de manera efectiva, així com per millorar la seguretat i l’eficiència dels seus documents mitjançant la implementació de fluxos de treball digitals. Una vegada ampliades encara més les capacitats de la i-Series i afegida flexibilitat, Konica Minolta MarketPlace ofereix la llibertat de personalitzar i accedir a aplicacions que ens permeten augmentar la productivitat. La integració eficient dels processos de treball i les connexions a tecnologies sofisticades com les plataformes IoT de Konica Minolta, Workplace Hub, satisfan totes les necessitats i s’adapten a estils de treball evolutius.

 

Servei intel·ligent i seguretat de pròxim nivell

Minimitzant el temps d’innactivitat i assegurant un us ininterromput, la bizhub i-Series recopila de manera intel·ligent de dades per a l’autodiagnosi i per a les prediccions del temps òptim de reemplaçament de peces i consumibles. A més, els usuaris poden experimentar el millor servei a través de la plataforma de servei remot de Konica Minolta, consistent en una còpia de seguretat remota i un manteniment continu per a la solució de problemes i assistència continuada. La tecnologia segura i actualitzada està sempre disponible, ja que el firmware més recent es pot carregar regularment, en temps real o programat. El servei excepcional ve amb una capa de seguretat de primer nivell, que ofereix a les empreses major despreocupació. Equipat amb els servei bizhub Secure, la i-Series fomenta un ecosistema de treball segur on les dades estan protegides i són accessibles de manera confiable. A més, la extensió opcional de l’antivirus BitDefender escaneja automàticament totes les dades transmeses i rebudes, en temps real, per a que quedin protegides d’amenaces externes. Tots el models de la i-Series estan a punt per a GDPR i HCD-PP amb certificació ISO 15408. Per això els estàndards de privacitat de dades i els requisits de seguretat es compleixen per mantenir-se productius.

 

 

bizhub i-series

Deja una respuesta