Compromesos amb el medi ambient

  

A Reprogir ens guiem per una filosofia empresarial orientada en la preservació del medi ambient i per això som distribuïdors oficials de marques que també en tenen cura.

 

Les impressores de Konica MinoltaHP i Samsung, tenen certificats ecològics importants. Les tres marques comparteixen certificats amb Blue Angel i Energy Star, però no només es queden aquí. Konica Minolta també té certificats BLI, RoHS, i està a la llista dels 100 Glogbal Corporate Sustainability Benchmark. HP té certificats CECP, SEPA, EcoLogo, EPEAT, etc., i Samsung de EPEAT, Eco-Label, Eco Flower, etc.

 

Aquestes marques han desenvolupat softwares específics per controlar el consum d’energia i reduir costos.

 

Samsung ha creat un panell All-in-One, el qual reduieix el TEC (Tipical Electricity Consumption) fins a un 68% en comparació a un panell convencional, i ha creat un sistema anomenat IFS que permet imprimir i còpiar més ràpid consumint menys energia.

Konica Minolta ha fabricat un escàner ecològic que no s’escalfa quan s’escanegen documents, una pantalla tàctil que no s’encén durant la impressió, i ha proporcionat una il·luminació LED de l’escàner que consumeix 3 watts en repòs i 0,5 watts en manera d’estalvi.

HP també ha creat unes tintes originals de pigment que requereixen menys embalatge que els cartutxos de tòner, i ha creat una nova tecnologia per reduir l’us d’energia anomenat Instant-on. I moltes altres solucions que trobareu a cada equip d’impressió. 🙂🌿

  

Dia a dia anem desenvolupant noves maneres per protegir el medi ambient, així els nostres clients també podran fer-ho.

  

 

SAMSUNG
Samsung
KONICA MINOLTA
Konica Minolta
HP
HP

 

Certificats i documents sobre la importància del medi ambient: 

>> Samsung i el medi ambient <<

 >> Konica Minolta i el medi ambient <<

>> HP i el medi ambient <<