CONEIXES HP ROAM?

IMPRIMEIX SENSE ESFORÇ DES DE QUALSEVOL DISPOSITIU, DES DE QUALSEVOL LLOC I AMB QUALSEVOL IMPRESSORA HP DE FORMA SEGURA A TRAVÉS DEL NÚVOL.

La mobilitat està transformant la manera de treballar a les empreses, grans o petites. El treball ara és flexible, es fa en equip i per projectes i cada vegada està menys subjecte a restriccions temporals o geogràfiques.

Malgrat tot, la impressió ha tardat una mica en adaptar-se a aquesta nova realitat i fins ara els usuaris tenien força problemes per imprimir quan estaven fora de l’oficina treballant des d’altres ubicacions o des d’un dispositiu mòbil.

IMPRESSIÓ MÒBIL SEGURA PER A TOTHOM

HP Roam és una experiència d’impressió empresarial universal que canvia la forma d’imprimir els documents. Podràs substituir els controladors tradicionals específics de les impressores per una experiència intuïtiva, escalable i fàcil des de qualsevol tipus de dispositiu. Ofereix protecció de dades de les empreses i els clients gràcies a funcions de seguretat avançades com el xifrat, l’autentificació i la integració amb Azure Active Directory.

Els professionals en mobilitat ja poden imprimir pràcticament en qualsevol moment i des de qualsevol lloc i dispositiu. Els treballs d’impressió s’envien al núvol a mesura que els usuaris creen o consumeixen contingut. Posteriorment els treballs d’impressió es poden recuperar de forma segura des de qualsevol dispositiu habilitat a l’oficina, en una oficina domèstica o en un creixent nombre d’ubicacions d’impressió pública. Ja no t’has de preocupar per la connectivitat o la compatibilitat entre dispositius i impressores.

IMPRESSIÓ EN UBICACIONS PÚBLIQUES

HP Roam fa servir tecnologia GPS per a mostrar-te punts d’impressió propers que estiguin disponibles com ara hotels, aeroports i biblioteques….

Fes un cop d’ull a aquest document: HP ROAM i si vols més informació contacta amb nosaltres! 🙂

Deja un comentario