CONVERTIM L’IMPRESSIÓ EN ART – ESDEVENIMENT 11/03/15

Demà dia 11 de març, tindrà lloc un esdeveniment en el Teatre Barts de Barcelona, on realitzarem una demostració en directe del procés d’impressió editorial.

Sota el lema “Evolució del Mercat Gràfic: El teu negoci digital en 360º”, l’esdeveniment es celebrarà en el Teatre BARTS de Barcelona (Avinguda Paral·lel, 62) el proper 11 de març. La trobada està orientada als professionals del sector de la impressió i arts gràfiques i té l’objectiu d’aportar als professionals del sector innovacions i solucions de negoci que els permetin créixer a través de nous serveis que s’adaptin a les demandes actuals de mercat.

CONVERTIM L'IMPRESSIÓ EN ART - ESDEVENIMENT 11/03/15

Durant l’esdeveniment es sortejarà una màquina de producció bizhub PRO C1060L entre els assistents

“El mercat d’arts gràfiques demana una transformació del model de negoci que va orientat cada vegada més a la digitalització del negoci. Conèixer les solucions del mercat per automatitzar algunes tasques del procés d’impressió, per donar un servei més especialitzat al client, o per respondre més ràpid a les seves demandes; permetran a les impremtes i als estudis d’arts gràfiques adaptar-se a la nova realitat del mercat i continuar amb el negoci”. Antonio d’Eusebio – Director de la Divisió de producció de Konica Minolta

Konica Minolta completarà el xou d’impressió amb un showroom en el qual es trobaran les joies de la corona, les últimes premses digitals presentades per la companyia per al mercat espanyol. Els assistents podran veure, informar-se i comprovar els resultats d’impressió que ofereixen les 5 màquines:

KIP C7800: Sistema d’impressió de producció en color i monocrom de gran format especialment indicat per a la demanda d’alta velocitat i rendibilitat.

Bizhub PRESS C1100: Augmenta el rang de possibilitats de treballs de gran volum als proveïdors d’impressió. Amb un rendiment inigualable, alta qualitat d’imatge i estabilitat, ofereix tot el necessari per satisfer les creixents demandes dels clients de sales d’impressió internes i proveïdors de comunicació gràfica.

Bizhub PRESS C1070P: Combina la impressió de producció d’alta velocitat amb una extensa gamma de finalizadores professionals integrades.

Bizhub PRO C1060L: Proporciona una alta consistència de qualitat d’imatge i assegura una funcionalitat professional, una producció econòmica i fiabilitat.

Bizhub PRESS 1250: Aporta velocitat, eficiència, flexibilitat, productivitat, fiabilitat i qualitat, assegurant el màxim rendiment.

 

Més informació:

CONVERTIM L'IMPRESSIÓ EN ART - ESDEVENIMENT 11/03/15

Deja una respuesta