DOCUMENT NAVIGATOR: 2018 PICK AWARD 🏅

Estem d’enhorabona!

El passat 15 de febrer de 2018, en aquest mateix bloc us parlàvem de DOCUMENT NAVIGATOR una solució de procés intel·ligent de documents.

Durant aquest mes de març, BLI (Keypoint Intelligence Buyers Lab) ha atorgat un 2018 Pick Award a aquesta solució de captura, procés i entrega de documents que crea fluxos de treball electrònics sense esquerdes.

DOCUMENT NAVIGATOR: 2018 PICK AWARD

Els analistes del prestigiós BLI qualifiquen Document Navigator com una excel·lent solució, que proporciona un flux de treball i una funcionalitat de processament immillorable i que s’adapta a les necessitats de qualsevol organització. Aquesta solució és una inversió de primer nivell per a qui busca agilitzar els fluxos de treball, millorar l’eficiència i processar de manera precisa un ampli ventall de documents i tot programable des de una interfície d’us super fàcil d’utilitzar.

A la menció del premi, Keypoint Intelligence senyala que Document Navigator ajuda a les organitzacions a gestionar l’amplia gama de reptes que suposa la gestió de documents de manera eficient i rendible ja que és capaç de realitzar aquestes tasques amb amplia integració i seguretat integral, de la mateixa manera que resulta completa en funcions i fàcilment configurable desde la interfície accessible des dels diferents panells de control com ara l’equip multifuncional, escriptoris de PC i també des de l’aplicació per a Android.

 

DOCUMENT NAVIGATOR: 2018 PICK AWARD

 

Compartim l’orgull de KONICA MINOLTA en rebre aquest premi per una solució que tanca l’escletxa entre els documents en paper i els dispositius multifuncionals i els sistemes de gestió de documents electrònics, de forma senzilla, segura, fiable i flexible.

Es tracta d’un producte que destaca per la seva integració i que adaptat a l’entramat del negoci dels nostres clients, els ajuda a  assolir l’èxit.

 

I tu, ja gestiones els documents de la teva empresa de manera eficient?

 

 

Deja una respuesta