CAPTURA I GESTIÓ DE DOCUMENTS

Coneixes Document Navigator?

INTELLIGENT DOCUMENT PROCESSING

CAPTURA I GESTIÓ DE DOCUMENTS

Document Navigator és una eina perfecta que us ajudarà en l’organització del treball diari mitjançant la creació de fluxos de treball.

Es tracta d’una solució de captura fàcil i intuïtiva que us permetrà estalviar temps, esforç i diners mitjançant l’automatització de tasques rutinàries. La captura intel·ligent de documents, processament i lliurament, proporciona fluxos de treball sense fissures. La solució, senzilla i flexible, gestiona processos basats en documents amb facilitat i fiabilitat absoluta.  Sense intervenció manual, en un procés escollit per tu i amb el destinatari que s’especifiqui.

 

CAPTURA I GESTIÓ DE DOCUMENTS

 

La majoria gastem molt de temps en tasques rutinàries que formen part del nostre dia a dia habitual: documents que cal escanejar, processar i entregar a una o més destinacions com ara un altre departament, un sistema CRM, una solució d’arxiu electrònic… Totes aquestes tasques, impliquen molta intervenció manual per a cada document.

Amb Document Navigator, els procediments diaris basats en documents es poden gestionar de manera fiable i sense esforç. Després de fer clic en un botó, l’aplicació llegeix automàticament la informació necessària com per exemple un número de factura, la zona de la data, el tipus de document… i el processa de forma intel·ligent.

Per exemple, quan un document es reconeix com una factura, es transfereix immediatament al departament de comptabilitat. Es pot donar un nou nom al document per defecte amb les dades principals que nosaltres decidim. Ni tan sols cal que ho fem nosaltres, Document Navigator ho fa automàticament.

 

CAPTURA I GESTIÓ DE DOCUMENTS

DOCUMENT NAVIGATOR. Flux de treball

 

Les capacitats intel·ligents de captura, processament i distribució de documents de l’aplicació garanteixen fluxos de treball totalment automatitzats. Això fa que els procediments de treball siguin més ràpids i productius ajudant-nos així a reduir despeses i permetent centrar-nos en les tasques realment urgents i importants.

 

Document Navigator està disponible en dues versions:

Fitxa tècnica: DOCUMENT NAVIGATOR

  Fitxa tècnica: DOCUMENT NAVIGATOR ESSENTIALS

 

 

Deja una respuesta