El coronavirus i els equips d’impressió 🦠

El coronavirus es pot transmetre a través dels equips d’impressió? Els hem de desinfectar? 

Segons l’OMS (Organització Mundial de la Salut), el coronavirus pot sobreviure a les superfícies durant poques hores o varis dies, encara que molts factors influiran en tot això, incloent el material de la superfície i el clima. 

 

equips d'impressió coronavirus 

 

S’han de desinfectar les pantalles i/o els teclats dels equips d’impressió?

Sí, les pantalles tàctils i els teclats dels dispositius d’impressió els utilitzen vàries persones de l’empresa, i per tant, són una font potencial de bacteris.

Us aconsellem que desinfecteu la pantalla i/o el teclat de l’equip d’impressió amb qualsevol substància que contingui alcohol etílic (etanol) i també que realitzeu aquesta acció varis cops al dia (de 3 a 5 cops).

Una altra bona mesura és augmentar el nivell d’higiene dels treballadors, comunicant-los que es rentin les mans freqüentment amb aigua i sabó o amb algun desinfectant de mans a base d’alcohol.

 

  

Hi ha alguna manera d’utilitzar l’equip d’impressió a distància, sense tocar-lo?

Sí, el podeu connectar remotament.

Si teniu equips Konica Minolta podeu fer-ho mitjançant internet o bé amb l’app bizhub RA (bizhub Remote Access). Amb aquesta aplicació podeu realitzar tot el que feu normalment amb la pantalla de l’equip.

 

equips d'impressió coronavirus
Connexió remota mitjançant l’App bizhub Remote Access

 

Si teniu equips HP, podeu connectar-los remotament a través d’internet. D’aquesta manera també podreu utilitzar totes les funcionalitats de l’equip.

equips d'impressió coronavirus
Connexió remota mitjançant internet

 

 

Voleu més informació o ajuda? 🙂

 

 

 

Deja una respuesta