El valor de les HP LaserJet Pro

Les impressores HP LaserJet Pro representen una evolució molt important en el món de la impressió professional.

 

Amb el seu nou disseny s’han convertit en equips compactes, fabricats amb menys peces i equipats amb millores de seguretat importants.

Amb el desenvolupament dels equips HP LaserJet Pro s’ha millorat la seva eficiència energètica i s’ha reduït la seva mida. Tot i això, mantenint la qualitat d’impressió professional que caracteritza a les impressores professionals HP.

Aquests equips poden cobrir de forma òptima les necessitats dels grups de treball i dels departaments formats per entre 3 i 10 treballadors/es que tinguin un volum de treball de fins a 4.000 impressions al mes.

 

 

 

Què poden aportar els equips HP LaserJet Pro?

 

Flexibilitat. Són impressores més petites i compactes que ocupen menys espai a les oficines o als llocs de treball.

Facilitat. Gràcies a la seva configuració simplificada només s’ha de connectar la impressora, instal·lar el tòner i llestos!

Comoditat. Les impressores HP LaserJet Pro permeten imprimir directament des de mòbils i/o tauletes. Automatitza i facilita les tasques diàries amb l’aplicació HP Smart.

Eficiència. Alta eficiència energètica durant els cicles d’impressió que es completa amb un sistema integrat d’encès i apagat automàtic.

Productivitat. Alta velocitat d’impressió fins i tot en els models més senzills de la gamma. Poden imprimir fins a 42 pàgines per minut.

Mobilitat. Connectivitat WiFi i NFC per treballar sense cables i amb funcions de seguretat integrades.

Sostenibilitat. Impressió a doble cara automàtica per reduir el consum de paper.

 

Vols més informació? Contacta’ns!

 

Deja una respuesta