ePRINT

Solucions d’impressió mòbil

Utilitzi aquesta funció d’HP per imprimir des de qualsevol lloc amb connexió a la web enviant un correu electrònic a l’adreça de correu de la impressora.

imp_eprint

HP ePrint permet imprimir de manera virtual des de qualsevol lloc en una impressora HP que admeti ePrint. Una vegada habilitat, ePrint assigna una adreça de correu electrònic a la impressora. Per imprimir, n’hi ha prou amb enviar un correu electrònic amb el document a l’adreça de la impressora. Pot imprimir imatges, documents de Word o PowerPoint, arxius PDF o fotos. També pot veure i administrar treballs d’impressió enviats a la impressora mitjançant l’Historial de treballs disponible en ePrintCenter.

HP ePrint permet imprimir de manera còmoda. Els documents impresos amb ePrint poden tenir un aspecte diferent a l’original, doncs l’estil, el format i la disposició del text poden variar lleugerament. Per als documents que s’hagin d’imprimir amb una qualitat superior (com els legals), recomanem que s’imprimeixin des de l’aplicació de programari d’un equip, des d’on podrà controlar millor l’aparença de les impressions.

eprint123

 

1. Des d’un programa de correu electrònic, introdueix la direcció d’e-mail de la teva impressora

2. Adjunta el document que vulguis imprimir i fes clic a enviar

3. La impressora seleccionada rebrà l’arxiu i l’imprimirà

 

 

REPROGIR ( GIRONA ) – EPRINT