European Leadership Campus 2019

Konica Minolta va celebrar a Dinamarca l’European Leadership Campus, un esdeveniment que va reunir més de 1.200 distribuïdors. 

 

En aquest esdeveniment es van presentar nous productes, solucions i serveis innovadors, i es va parlar sobre les necessitats canviants del sector i del mercat.

«RETHINK YOUR SCOPE» va ser el live motive d’aquest esdeveniment.

Es va convidar als assistents a considerar tant els reptes com les oportunitats que es presenten mitjançant la transformació digital.

El protagonista va ser l’innovador Workplacehub, el dispositiu «tot en un» per qualsevol lloc de treball connectat, que ajuda a les empreses i organitzacions a simplificar el seu entorn de treball IT i a reunir persones, espais i dispositius

 

 

L’esdeveniment ens va oferir als distribuïdors informació sobre les tendències clau del mercat, així com una futura visió de la companyia per poder afrontar les oportunitats emergents d’avui i de demà, des de la impressió d’oficina o professional, fins a solucions de serveis IT

També vam poder experimentar les últimes innovacions i aprendre més sobre els nous productes, les solucions d’impressió professional i la gestió de documents segurs i eficients.

 

 

Estem molt orgullosos d’haver format part d’aquest esdeveniment de Konica Minolta! 😊 

 

 

 

Deja una respuesta