L’èxit de bizhub Evolution de Konica Minolta 🎯

La plataforma de processament de documents bizhub Evolution, ha rebut el premi Buyers Lab de Keypoint Intelligence*

 

bizhub Evolution és una plataforma per processos de negoci intel·ligents que ajuda a les empreses i organitzacions a accelerar les seves tasques diàries.

Tots els serveis d’aquesta plataforma es poden activar i utilitzar amb prèvia petició. Gràcies al seu mercat integrat, existeix una selecció cada vegada més gran de serveis i eines d’alt rendiment que ajuden a ampliar ràpidament les capacitats de les impressores multifuncionals quan canvien les necessitats de l’organització o dels usuaris.

 

 

 

bizhub Evolution ha rebut la qualificació Gold de Buyers Lab, i ha estat elogiada per aconseguir una experiència senzilla i intuïtiva pels usuaris, amb una interfície comuna i fàcil d’utilitzar, ja que la majoria de les funcions d’usuari es poden realitzar amb simples operacions.

L’informe també ha destacat els sòlids processos de seguretat i de protecció de dades incorporats, i ha recalcat la importància de la rendibilitat i la flexibilitat d’aquesta plataforma. bizhub Evolution ofereix funcions específiques i una impressió segura sense necessitat d’invertir en una solució cara i delicada.

  

 

Les solucions de Konica Minolta basades en el núvol permeten als usuaris optimitzar els processos de documents quotidians mitjançant el seu mòbil, ordinador o portàtil. O bé, connectats a un equip multifuncional Konica Minolta.

bizhub Evolution proporciona processament i entrega de documents segons demanda. Inclou la conversió de documents digitals a paper, i viceversa, la traducció a un altre idioma, la conversió de text en veu o la impressió des de qualsevol dispositiu connectat a Internet.

 

És una solució completa i flexible que disposa d’una àmplia gamma d’aplicacions i serveis inclosos.

 

Vols més informació sobre bizhub Evolution? 🙂

 

 

 

*Keypoint Intelligence és la companyia de referència a nivell internacional que ofereix estudis de mercatanàlisi de dades, i eines de venda i informació independent i fiable sobre softwares, hardwares i serveis d’impressió de documents.

Deja una respuesta