FAS SERVIR EL PAPER ADEQUAT? 📄

El paper és la base de la impressió. A sobre seu té lloc tot el procés d’impressió i si no fem servir el que més s’adeqüi a les nostres necessitats és molt probable que no tinguem òptims resultats o que, fins i tot, ens veiem afectats per determinats problemes que poden limitar la qualitat de la nostra feina.

FAS SERVIR EL PAPER ADEQUAT?

 

Sortosament és molt senzill identificar els problemes derivats de l’ús d’un paper inapropiat i la solució és simple i ràpida.

 

Embussaments i papers arrugats

Embussaments freqüents i problemes d’ondulat i/o enrotllat al paper imprès. Acostuma a passar sobretot, quan fem servir papers de gramatge molt baix. Segurament solucionaríem aquest problema amb un paper una miqueta més consistent.

Molt possiblement amb un paper de 80gr/m2 per metre quadrat ens estalviaríem aquest tipus de problema.

FAS SERVIR EL PAPER ADEQUAT?

 

Ombres i poca nitidesa

Ombres a les impressions, així com textos poc nítids i indefinits amb distorsions o taques que es produeixen quan el paper no es capaç d’absorbir i fixar adequadament la tinta durant el procés d’impressió.

Generalment també és suficient en fer servir un paper amb un gramatge mínim de 80gr/m2. En aquest cas però, també és important comprovar que el paper estigui en bon estat i que no presenti desperfectes que puguin afectar la seva capacitat d’absorció tant pel que fa a la tinta com al tòner.

FAS SERVIR EL PAPER ADEQUAT?

 

Anomalies i colors erronis

Anomalies diverses a l’hora d’imprimir imatges i fotografies, colors poc realistes o apagats, presencia de zones clares o barreges de color brutes que deixen la impressió inservible.

En aquests casos el més recomanable es fer servir papers pensats per treballar amb fotografies e imatges. Només d’aquesta manera tindrem un resultat veritablement òptim.

FAS SERVIR EL PAPER ADEQUAT?

 

 

 

Tens algun dubte amb el paper que utilitzes? Et podem ajudar!

 

 

 

Deja un comentario