HP compleix amb el seu objectiu de reducció d’emissions de CO₂

HP ha reforçat el seu compromís amb el respecte pel medi ambient, i ha complert els seus objectius de reducció d’emissions CO2.

 

El Ministeri per la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, ha reconegut aquest esforç i ha concedit a HP el segell “Reduzco”. Aquest segell té uns requisits exigents, i HP els ha superat acreditant el compliment del seu objectiu de reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle calculat i establert prèviament per la companyia durant el 2017 – 2019. Durant aquest període, HP ha mantingut una mitjana de reducció del 36% de les seves emissions de CO2 en comparació amb el període 2016 – 2018.

 

emissions CO2

 

La utilització d’energies renovables en els seus centres, ha estat determinant per aconseguir el segell. Entre tots els centres d’HP, destaca el Centre d’Excel·lència d’Impressió 3D i Fabricació Digital, situat a Sant Cugat del Vallès (Barcelona). Aquest centre, que es va inaugurar l’any passat, s’ha convertit en un dels edificis més respectuosos amb el medi ambient i té l’índex de sostenibilitat més elevat del món.

El Centre d’Excel·lència d’Impressió 3D i Fabricació Digital, està construït amb materials sostenibles i es va dissenyar amb l’objectiu que tingués el mínim impacte medi ambiental. Pel que fa als seus elements més importants, destaca la pèrgola fotovoltaica, que subministra 110 kW (el 3 % del consum total) i que permet reutilitzar l’aigua de la pluja per regar i per ús sanitari.

 

HP segueix avançant cap a l’objectiu d’utilitzar energia elèctrica 100% renovable.

El problema ecològic que ha derivat de l’actual model de fabricació i consum en què vivim avui dia, ha despertat una consciència medi ambiental internacional que empeny a les empreses a buscar noves pràctiques que aconsegueixin un impacte positiu en el planeta.

HP ha aconseguit avenços molt importants en els últims anys, que confirmen la seva aposta per cuidar i respectar el medi ambient. La majoria d’aquests avenços tenen un objectiu comú: utilitzar energia elèctrica 100 % renovable en les seves operacions a nivell mundial, abans del 2035.

L’Organització de les Nacions Unides (ONU), va aprovar un conjunt de 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS). HP compleix amb 16 dels 17 objectius i ha estat reconeguda com a líder mundial en sostenibilitat corporativa per l’organització ambiental internacional sense ànim de lucre, CDP (Carbon Disclosure Project).

emissions CO2

 

 

 

 

 

Deja una respuesta