HP manté el seu compromís amb el planeta

HP continua amb el seu compromís de reciclar de manera responsable. S’ha marcat com a objectiu reciclar 1,2 milions de tones de hardware i consumibles pel 2025. 

 

Actualment, més del 80% dels seus cartutxos de tinta i el 100% dels cartutxos de tòner HP LaserJet, es fabriquen amb materials reciclats. Avui dia, ja s’han utilitzat 325 tones de plàstics, destinats a acabar a l’oceà, per la fabricació de cartutxos i productes de la marca.

El seu programa de reciclatge garanteix una nova vida útil dels productes i dels materials, preservant el seu valor el màxim temps possible. Aquests esforços formen part dels ambiciosos plans d’HP per transformar el seu negoci en un negoci de model circular cada cop més eficient i de baixes emissions de carboni.

HP reciclar

 

Mesures contra el canvi climàtic

HP està treballant per reduir l’impacte sobre el canvi climàtic en tota la seva cadena de valor, invertint en energia elèctrica renovable, fixant objectius de reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle i elaborant informes transparents sobre els seus avanços.

 

Partner ENERGY STAR 2020

L’any passat es va premiar el compromís d’HP amb el medi ambient, i va ser reconegut com a partner de l’any d’ENERGY STAR, el prestigiós programa de Protecció Ambiental dels Estats Units, que promou el consum eficient i les baixes emissions

HP reciclar

 

HP i els plàstics d’un sol ús

La marca també ha anunciat que pel 2025 també tenen previst retirar el 75% de plàstic d’un sol ús dels seus embalatges.

 

Actuant de manera col·lectiva i conjunta, aconseguirem crear un canvi més eficaç que si ho fem individualment. T’apuntes? 🙂

Deja una respuesta