HP JETINTELLIGENCE

La nova tecnologia làser d’HP: Més pàgines, més rendiment, més protecció.

Confiï en els cartutxos de tòner originals d’HP amb JetIntelligence per imprimir fins a un 33% més de pàgines amb qualitat professional. Redueixi el nombre d’intervencions gràcies a la tecnologia de maximització de pàgines i als cartutxos d’alta capacitat, ara també disponibles per els cartutxos de color. Coneixi amb exactitud els nivells de tòner amb la tecnologia de mesurament de pàgines per tenir la certesa que obté el màxim de cada cartutx.

L’exclusiva tecnologia antifrau d’HP està integrada en tots els cartutxos de tòner originals HP amb JetIntelligence per protegir-lo de possibles falsificacions. Verifica el cartutx que instal·la i li apareixerà una alerta si detecta un cartutx usat o falsificat. Els clients podran també utilitzar la tecnologia antifrau d’HP en les seves polítiques generals d’impressió, reduint costos i mantenint els estàndards més alts de qualitat.

HP JETINTELLIGENCE

 

Tant el tòner HP ColorSphere 3 (per LaserJet Color) com el tòner HP Precision Black (per LaserJet Monocrom) han estat especialment dissenyats perquè la seva impressora aconsegueixi la màxima velocitat gràcies al seu baix punt de fusió. Aquestes noves formulacions de tòner permeten impressores més petites, ràpides i eficients, que utilitzen menys energia per imprimir una pàgina i que proporcionen més pàgines per cartutx, mantenint la màxima qualitat que s’espera d’HP.

Els cartutxos de tòner originals HP amb JetIntelligence estan dissenyats específicament per a la seva impressora o equip multifunció HP. L’objectiu d’HP és maximitzar la productivitat dels nostres clients i que aquests dediquin el menor temps possible a resoldre incidències d’impressió.

 

Documentació JetIntelligence

 

 

REPROGIR ( GIRONA ) – HP JETINTELLIGENCE