HP ha presentat els seus nous equips de gran format

HP ha presentat una nova cartera de productes HP DesignJet (gran format) destinada a simplificar les necessitats d’impressió dels professionals tècnics, alhora que ofereix impressions ràpides i d’alta qualitat a baix cost.

 

La nova sèrie HP DesignJet està composada per equips d’impressió intel·ligents, flexibles, compactes i elegants. Aquestes característiques les fan úniques en comparació amb els altres plòters que es troben actualment al mercat.

Amb aquestes noves incorporacions, HP fa un pas endavant pel que fa a la impressió de plànols de qualitat, renders i cartellera per estudis i grups de treball. Aquests nous equips estan dissenyats per augmentar al màxim la seva productivitat. Gràcies a la seva velocitat millorada, els nous controladors més fàcils d’utilitzar i les noves eines incloses.

 

nous equips gran format
D’esquerra a dreta: HP DesignJet T600, HP DesignJet Studio, HP DesignJet T200

  

Nous models HP DesignJet

El nou catàleg de gran format d’HP DesignJet inclou les sèries:

T200Impressió fàcil i assequible amb els plòters més compactes del món.

T600: Plòters de gran format ràpids i senzills, dissenyats pels professionals de la construcció que es dediquen a l’execució, la solució de problemes i la multitasca.

Studio: Pensada per professionals tècnics, centrats en la creativitat i el disseny i amb sensibilitat estètica.

 

Principals novetats

Respecte als seus antecessors, aquests nous models són més petits, més fàcils d’utilitzar i més ràpids. A més a més incorporen dos softwares nous: HP Click per imprimir diferents arxius en un sol clic, i HP Smart, per poder imprimir des del mòbil.

 

Més sostenibles

Els nous models DesignJet utilitzen fins a un 95% menys de tinta durant el manteniment de rutina, en comparació amb la resta de la competència. Amb la qual cosa, s’aconsegueixen fins a 100 pàgines A1 extres al mes.

Aquest disseny més sostenible redueix fins a 7,3 tones de CO2 a l’any per unitat venuda i alhora, utilitza fins a un 30% de plàstic reciclat.

 

nous equips gran format

 

“La nova sèrie DesignJet, des de la T200 fins a la T600 i les versions de la sèrie Studio, aporten un nou nivell de disseny, senzillesa i connectivitat pels professionals creatius.  Amb la seva impressió automàtica de documents A3 i de gran format, la seva capacitat d’imprimir des de qualsevol lloc i la superfície més petita del mercat, són perfectes pels professionals de la indústria de la construcció que treballen a l’oficina o des de casa. A més a més, la utilització de plàstics reciclats i el fet de que són els nostres primers equips de gran format de carbó neutre, confirma el compromís d’HP amb el nostre planeta”.

Comenta Guayente Sanmartín, vicepresident i director general d’HP Large Format Printing Business.

 

 

Necessites un equip de gran format? Contacta amb nosaltres i t’assessorem 😊💬

 

 

Deja una respuesta