i-Series: senzilla, segura i intel·ligent 💥 (Konica Minolta)

L’entorn de treball està canviant. És el moment d’utilitzar una tecnologia que treballi com ho fas tu.

 

A mesura que les tasques van depenent de l’elecció de les persones, les oficines s’estan convertint en concentradors de comunicació. 

A mesura que els documents es tornen més digitals i el volum de dades augmenta, es fan més vitals la bona gestió i l’accés centralitzat a les dades.

A mesura que l’accés remot i la integració en el núvol es fan més sofisticats, la necessitat de seguretat es torna cada vegada més crítica.

 

 

L’última generació de tecnologia intel·ligent de Konica Minolta, i-Series, està connectada al centre de l’oficina per unir persones, llocs i dispositius de manera senzilla i segura.

Amb aquesta nova sèrie, Konica Minolta ha simplificat i millorat el que la tecnologia pot fer per l’empresa. Inspirats per la forma en què les persones interactuen amb la tecnologia, han redissenyat completament l’experiència d’usuari.

 

SENZILLESA

El panell tàctil flotant i inclinable, semblant a un smartphone, mostra funcionalitats i característiques com per exemple la resposta per vibració i el control per veu.

 

SEGURETAT

La bizhub i-Sèries d’última generació ve amb els més alts estàndards de seguretat integrats, inclòs el motor antivirus Bitdefender.

 

SOSTENIBILITAT

Redueix l’impacte mediambiental i estalvia despeses, gràcies a les configuracions eco i el tòner de fusió a baixa temperatura, que es combinen per reduir significativament el consum d’energia.

 

PRODUCTIVITAT

Elimina els treballs repetitius i redueix els errors manuals amb solucions al núvol i aplicacions empresarials integrades.

 

 

 

Vols saber-ne més? 🙂

 

 

 

 

Deja una respuesta