I TU… JA ETS PREMIUM?

Si tens els equips d’impressió en contracte en pagament per ús, ser premium significa molt.

Tindràs una instal·lació i configuració completa amb els drivers a tots els ordinadors que necessitis. Et configurarem les funcionalitats de l’equip a tots els usuaris que ho sol·licitin i farem les sessions formatives que siguin necessàries. Qualsevol instal·lació de drivers i programari durant el període del contracte es farà sense cap càrrec addicional.

Els nostres tècnics aprofitaran les visites per revisar els dispositius amb la finalitzat d’optimitzar-ne l’ús i substituiran les peces necessàries per avançar-nos a qualsevol problema.

Sempre que sigui necessari, disposaràs d’un joc de consumibles addicional de recanvi a fi d’assegurar el servei ininterromput (recomanat per equips amb molt volum d’impressió o que no puguin estar connectats al nostre programa de control).

Farem els canvis d’ubicació dels teus equips, sense cap cost addicional, quan sigui aconsellable per l’optimització del seu ús, en cas de trasllat a noves instal·lacions o si has de fer canvis en les teves estructures d’usuaris.

En cas d’avaria greu, et facilitarem un equip de substitució adequat al teu flux de treball.

Resoldrem les incidències relacionades amb canvis en el vostre entorn informàtic, sempre que siguin causa d’urgència i puguin ser solucionades per nosaltres mitjançant connexió remota amb el vostre consentiment i el del vostre proveïdor de serveis informàtics.

Tindràs accés a una àrea de client privada des de la que podràs consultar em tot moment l’estat dels equips, incidències pendents, etc.

El nostres consultors estaran a la teva disposició per optimitzar l’ús dels equips, el control de costos, les renovacions, el finançament i tot el que calgui per la millor gestió del teu parc d’equips d’impressió.

Ens ocuparem de la gestió dels residus dels equips, mitjançant recollida periòdica i/o instal·lació de contenidor i emetrem el certificat corresponen al tractament d’aquests residus segons l’establert per la llei.

I ara… vols ser client premium?

Deja un comentario