Konica Minolta guanya 12 premis BLI

Konica Minolta ha guanyat 12 premis BLI de Keypoint Intelligence amb els equips de la generació bizhub Serie-i.

 

L’avaluador líder i independent de hardware, software i serveis d’imatges de documents, Keypoint Intelligence, ha premiat a Konica Minolta amb 12 premis Buyers Lab (BLI).

Aquests premis són un reconeixement a les capacitats dels dispositius multifuncionals de Konica Minolta.

A més a més dels 10 premis BLI 2021 Pick Awards pels equips MFP bizhub A3, també ha obtingut el premi BLI 2021 «línia A3 de l’any» basant-se en les proves exhaustives a llarg plaç, i el premi a la marca A3 amb el color més consistent (BLI 2021-2023). Cal remarcar que tots els equips premiats corresponen a la nova família bizhub Serie-i.

 

 

Les empreses exigeixen als seus equips d’impressió una qualitat constant, fiabilitat i els més alts nivells d’utilització. És exactament en aquetes àrees on la gamma bizhub A3 de la Serie-i de Konica Minolta va impressionar als avaluadors de Keypoint Intelligence. 12 MFP bizhub A3 de Konica Minolta van rebre la qualificació general Altament Recomenada pel seu excel·lent rendiment en les proves de laboratori.

El premi a la marca A3 amb el color més consistent BLI 2021-2023 mostra que els equips de Konica Minolta són capaços d’oferir resultats d’impressió d’alta qualitat repetidament. Per aquest premi, BLI va analitzar la consistència del color durant més de 10 anys i en aquesta avaluació es van incloure els resultats dels últims 5 anys.

 

«Estem molt orgullosos de rebre aquests premis pels nostres equips A3. També arriben en un moment decisiu per l’evolució del nostre portfoli d’MFP, ja que aquests dispositius formen part de la nostra generació de dispositius més recent. Amb les bizhub Serie-i continuem enfortint la nostra posició com a socis de confiança per als nostres clients en l’àmbit de la impressió intel·ligent per a oficines. Per a cada dispostiu que desenvolupem i servei que creem, sempre posem les necessitats i les rutines dels nostres clients com a base principal».   Rafael Alvariño, Responsable de Producte Office de Konica Minolta Business Solutions Spain. 

  

 

Deja una respuesta