Konica Minolta presenta el seu nou model insígnia

Un nou membre a la família bizhub i-Series: la bizhub C750i. 

 

El nou dispositiu multifuncional bizhub C750i està dissenyat per proporcionar la funcionalitat d’un taller d’impressió a petita escala, combinat en una sola unitat per a un espai d’oficina.

Satisfà les necessitats dels clients que processen treballs d’impressió de gran volum, com centres de reprografia digital (CRD) o copisteries. També es pot utilitzar en entorns d’oficina que requereixen un gran volum d’impressió, o bé com un dispositiu d’impressió col·locat en un despatx o a un magatzem. Això el fa ideal per a una gran varietat d’oficines en organitzacions o administracions, despatxos professionals, centres educatius, entorns d’atenció mèdica…. etc.

La nova bizhub C750i és la successora dels equips bizhub C759 i la C659. Té una capacitat més gran i ofereix una velocitat d’impressió de fins a 75 ppm. L’alimentador de documents de doble escaneig funciona amb una velocitat de fins a 140/280 ipm, que és ideal per gestionar alts volums d’escaneig o arxius digitals.

Aquest nou model disposa de grans finalitzadors amb grapadora manual integrada i ofereix una configuració de còpia ràpida per garantir més velocitat amb menys clics. A més a més, la pantalla d’inici també es pot personalitzar i és més fàcil incorporar, reorganitzar o eliminar les icones principals.

 

Konica Minolta model

  

El sensor intel·ligent de tipus de paper, redueix els embussaments de i millora la qualitat d’impressió.

No es pot aconseguir una bona qualitat d’impressió a menys que el gruix del paper estigui configurat correctament. Cuidar la configuració del paper implica una feina addicional cada cop que els usuaris/es volen imprimir. La bizhub C750i disposa d’un sensor intel·ligent que medeix instantàniament el tipus i el gruix del paper. Per exemple, paper fi o gruixut, paper reciclat o sobre, etc. i ajusta automàticament la configuració segons sigui necessari. Aquest sensor garanteix menys embussaments de paper, menys trucades al servei tècnic i millor qualitat d’impressió.

 

Ciberseguretat integrada.

A mesura que els documents d’oficina es van digitalitzant més sovint i els volums de dades augmenten, les empreses i les institucions necessiten una gestió centralitzada i un millor accés als documents importants. Sovint requereixen una integració més sofisticada amb el núvol, i accés en remot avançat, el que significa fluxos de treball més complexos i per tant, la necessitat de tenir més seguretat. La bizhub C750i està equipada amb la última tecnologia per proporcionar un entorn segur i fiable.

 

Suport i ús en remot.

Igual que els altres sistemes d’impressió bizhub i-Series, la bizhub C750i es pot utilitzar de manera remota. Per tant, és possible utilitzar aquests dispositius, que han estat dissenyats per ser utilitzats per a diferents treballadors/es, sense que els usuaris/es hagin de tocar el panell de control. Això és possible, per exemple, utilitzant ordinadors, telèfons mòbils i/o tauletes electròniques.

 

Lloc de treball digital amb funcions intel·ligents.

Les empreses busquen convertir-se en llocs de treball digitals i connectats, que uneixin persones, espais i dispositius. Les bizhub i-Series són dispositius intel·ligents habilitats per IoT i que estan dissenyats per encaminar a les empreses cap al «lloc de treball intel·ligent i connectat», i per tant, la nova bizhub C750i també ofereix un lloc de treball completament digital. Combina la impressió amb l’eficiència del procés per permetre als clients organitzar, optimitzar i personalitzar el seu entorn d’impressió al mateix temps que proporciona eines per digitalitzar els fluxos de treball.

 

Amb una experiència d’usuari/a innovadora i intuïtiva, i potents capacitats de processament integrades, la bizhub C750i pot proporiconar accés segur a un conjunt de serveis i aplicacions basades en el núvol a través de MarketPlace de Konica Minolta. 

 

Vols més informació sobre aquest nou model? Contacta’ns!

 

Deja una respuesta