KONICA MINOLTA: NOVES FUNCIONALITATS

La nova gamma “i” de Konica Minolta representa un salt significatiu a l’evolució dels equips d’oficina.

 

Dins d’aquesta nova gamma de Konica Minolta, s’inclouen nous equips A3: bizhub C450i, bizhub C550i i bizhub C650i.

Aquests nous models són els més avançats de la seva categoria i inclouen noves funcionalitats i característiques:

 

NOU SENSOR

Aquesta nova gamma porta de sèrie el nou sensor que permet ajustar-se al tipus de paper que posa l’usuari, incloent els sobres. Aquest sensor permetrà millorar la facilitat d’utilització, ja que no serà necessari indicar el tipus de paper des de la pantalla de l’equip multifuncional. 

 

KONICA MINOLTA: NOVES FUNCIONALITATS

 

NOVA INTERFÍCIE D’USUARI

Equipats amb una interfície completament nova perquè els usuaris puguin buscar i seleccionar les característiques que volen, de forma senzilla i més simplificada (menys passos). La pantalla HOME es pot personalitzar i les icones es poden desplaçar per diferents finestres, com es fa amb els dispositius mòbils.

 

NOVES APPS!

Més aplicacions disponibles, com per exemple la de Còpia Ràpida. En un cop d’ull podem veure les funcions que més s’utilitzen.

 

MÉS PERSONALITZACIÓ

Amb bizhub Personalize cada usuari podrà tenir la seva pròpia pantalla personalitzada. Es podrà triar on col·locar les Apps o els Widgets, seleccionar la imatge de fons o l’idioma de la pantalla. A finals d’any sortirà una nova versió (de pagament) on s’inclouran més funcions.

 

MÉS FACILITAT

Disseny universal i nova inclinació de pantalla per proporcionar accés des de diferents perspectives i per qualsevol usuari (també per usuaris amb mobilitat reduïda). 

 

KONICA MINOLTA: NOVES FUNCIONALITATS

KONICA MINOLTA: NOVES FUNCIONALITATS

 

MÉS SEGURES

Els anàlisis de virus en temps real protegeixen tots els documents. També es poden realitzar escanejos manuals i verificar si hi ha virus a les carpetes dels usuaris. Aquests nous equips compleixen amb el reglament general de protecció de dades de la Unió Europea, que protegeix la gestió de la informació personal.

 

MÉS PRODUCTIVITAT

Equipades amb un disc dur sòlid i quatre nuclis que milloren la velocitat, la fiabilitat i el rendiment. També disposen d’un alimentador dual scan inclòs de sèrie i una safata de gran capacitat (amb dos calaixos: 1.500 i 1.000 fulls de capacitat).

 

 

Tot això i molt més, són les novetats d’aquesta nova gamma de Konica Minolta.

Vols més informació? 😊

 

 

Deja una respuesta