KONICA MINOLTA GUARDONADA AMB EL PREMI RobecoSAM Gold Class 2018

SOSTENIBILITAT CORPORATIVA

KONICA MINOLTA GUARDONADA AMB EL PREMI RobecoSAM Gold Class 2018

L’any 2017, més de 3.500 empreses líders mundials, van ser convidades a participar a l’Avaluació de Sostenibilitat Corporativa (CSA) de RobecoSAM, especialista en investigació d’inversions sostenibles i responsables amb seu a Suïssa. El nombre rècord d’empreses participants aquest any demostra del tot que la sostenibilitat ocupa un lloc important a les agendes corporatives.

 

“Estem molt orgullosos d’haver rebut aquest prestigiós premi en reconeixement a la nostra tasca per situar la Responsabilitat Social Corporativa al cor del nostre negoci” Ikuo Nakagawa, President de Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH. “Creiem que les innovacions que posem a l’abast dels nostres clients poden ser la clau per contribuir a la protecció del medi ambient i per encarar els reptes de la globalització”.

 

KONICA MINOLTA GUARDONADA AMB EL PREMI RobecoSAM Gold Class 2018

 

L’Anuari de Sostenibilitat presenta el 15% de les empreses més importants de cada sector d’acord amb les seves puntuacions CSA d’esforços ambientals, socials i econòmics. A més de les empreses llistades, l’Anuari distingeix els líders segons el seu esforç amb la classe Or, Plata o Bronze. En cada sector, les empreses d’alt rendiment, com Konica Minolta, reben el prestigiós RobecoSAM Gold Class.

Per a l’avaluació de les empreses del sector Ordinadors, Perifèrics i Electrònica d’oficina, RobecoSAM es centra en criteris com ara factors econòmics, mediambientals i socials, com ara la gestió corporativa, la protecció de la privacitat, la gestió de la cadena de subministrament, la manipulació de substàncies perilloses, l’eco-eficiència operativa, l’administració de productes, la gestió del capital humà i l’atracció i retenció del talent.

 

KONICA MINOLTA: A l’avantguarda dels negocis sostenibles

 

Aspectes com el respecte al medi ambient, la innovació social, la satisfacció del client i la seguretat dels productes, així com una gestió responsable de la cadena de subministrament, el capital humà i la diversitat, encaixen perfectament amb els valors fonamentals de Konica Minolta per oferir solucions sostenibles a les empreses modernes.

Konica Minolta es compromet a reduir les emissions totals de gasos d’efecte hivernacle en tota la seva cadena de valor en un 60% per al 2030 en referència als nivells de 2005. Això està en línia amb Eco Vision 2050 de Konica Minolta on l’empresa marca objectius clars per a la reducció d’emissions durant tot del cicle de vida dels seus productes. Per assegurar l’èxit d’Eco Vision 2050, Konica Minolta, juntament amb el seu pla de negoci, estableix objectius específics en les àrees de Valor Ambiental i Corporatiu.

 

KONICA MINOLTA GUARDONADA AMB EL PREMI RobecoSAM Gold Class 2018

 Clica aquí per veure la imatge més gran

 

 

 

A Reprogir estem orgullosos de tenir partners amb aquest grau de compromís! ♻  🌎  👤

 

 

 

Deja un comentario