KONICA MINOLTA PRESENTA UN MARKETPLACE D’APLICACIONS RENOVAT

Konica Minolta presenta una nova versió del MarketPlace per a usuaris d’arreu del món amb aplicacions i llicències que canvien la manera de treballar.

 

La nova plataforma, coneguda anteriorment com bizhub MarketPlace, proporciona aplicacions d’avantguarda, eines de personalització i funcions de gestió centralitzada de dispositius. Un tastet de la direcció de la companyia i la seva estratègia global per a futurs avenços.

 

KONICA MINOLTA PRESENTA UN MARKETPLACE D’APLICACIONS RENOVAT 

La gran varietat d’aplicacions cloud, escaneig, productivitat, informació i seguretat de MarketPlace permet als usuaris augmentar ràpidament i fàcilment la potència dels seus equips Konica Minolta i respondre ràpidament als reptes diaris dels seus negocis. Les interfícies d’usuari es poden crear i personalitzar de manera ràpida i eficient segons les necessitats del client.

El MarketPlace de Konica Minolta, presenta una nova experiència a l’usuari amb un nou disseny que ofereix una interfície moderna i simplificada amb navegació intuïtiva perquè sigui fàcil trobar i comprar les aplicacions o llicències que l’usuari pugui necessitar. A la pàgina principal poden classificar-se segons la categoria mitjançant paraules clau.

 

 

No es tracta únicament d’un canvi de nom, sinó d’una evolució significativa d’aquesta plataforma cap a una experiència d’usuari simple i avançada.

La nova plataforma està en línia amb els objectius de futur i direcció de la companyia envers la creació d’un millor lloc de treball per avui i per demà.

 

Vols més informació?

 

KONICA MINOLTA PRESENTA UN MARKETPLACE D’APLICACIONS RENOVAT

Deja un comentario