La impressió i la professionalitat

Els equips d’impressió són una eina fonamental per moltes empreses i per a molts professionals.

 

Imprimir ens permet convertir una idea, una feina i/o un projecte, del món digital al món real. Creant així, com a resultat, un document tangible que podran rebre els nostres clients, treballadors, proveïdors, etc.

 

Quan imprimim un document i l’entreguem a un client, li estem donant una mostra de la nostra feina. Aquesta mostra defineix com és la nostra manera de treballar i la nostra professionalitat. Podem dir que la impressió parla de la nostra empresa.

 

impressió i professionalitat

 

Si entreguem un projecte mal imprès, amb errors, amb un paper inadequat o amb una qualitat d’impressió que no s’ajusta al nivell que tocaria, diu molt de la nostra empresa i de la nostra manera de treballar. Com a resultat, el client valorarà la qualitat de la nostra feina i podrà dubtar, sobretot, de la nostra professionalitat.

Però, per exemple, si entreguem aquest mateix projecte ben imprès, sense errors i amb una qualitat d’impressió professional, estarem transmetent bones sensacions al client. 👍🏼

 

Disposar d’equips d’impressió d’última generació, a part d’ajudar-nos a integrar les noves tecnologies i processos de treball, també ens ajudarà a aconseguir impressions professionals.

Tot i això, però, no ens hem d’oblidar que també hi ha altres factors a tenir en compte per aconseguir una bona impressió:

 

  1. impressió i professionalitatUtilitzar tòners o tinta original:

Els consumibles originals estan dissenyats específicament per treure el millor de cada equip d’impressió. En canvi, els consumibles no originals, no estan desenvolupats específicament pels equips on s’utilitzen i això fa que el 46% d’aquests experimentin errors. En conseqüència, també es veu afectada la qualitat de les impressions i a la llarga, els equips poden presentar greus danys en el seu funcionament.

 

  1. impressió i professionalitatUtilitzar el paper correcte:

Pot semblar poc important, però no hem de caure en la temptació d’utilitzar un paper de baixa qualitat per estalviar una mica, ja que això pot repercutir molt en la qualitat d’impressió i influenciar negativament en la nostra imatge com a empresa. La qualitat queda repercutida i ens podem trobar alguns dels següents casos: textos poc nítids, distorsions, taques que es produeixen quan el paper no absorbeix i fixa la tinta adequadament, ombres, anomalies en imatges i/o fotografies, colors apagats, zones clares o barreges de colors, etc.

 

 

 

Deja una respuesta