L’EMPRESA

H I S T Ò R I A

El fundador del grup va ser el Sr. Pere Grivé i Teixidor, emprenedor per excel·lència i sempre alerta a les innovacions i canvis de la societat, va anar creant un entrellat de departaments que formen el que coneixem ara com a REPROGIR.

La trajectòria professional del grup va començar l’any 1991 en unes petites oficines ubicades a prop de Banyoles. Posteriorment ens vam traslladar al centre de Banyoles per arribar l’any 2009 a la ubicació actual, al polígon de Melianta, a Fontcoberta.

 

R E P R O G I R

Som un grup d’empreses amb un equip de professionals qualificats i amb àmplia experiència en Serveis Gestionats d’Impressió, Comunicacions, Informàtica i Material d’Oficina.

Abarquem diferents sectors per adaptar-nos a les demandes actuals, des d’equips d’impressiócomunicació, fins a material d’oficina i servei tècnic.

 

No podem preveure com seran les coses d’aquí 10 anys però tenim clar que la confiança seguirà sent la base de tot.

 

Confiem en el treball diari d’un equip apassionat per cada projecte que cuida al màxim el PDCA: planificació, execució, avaluació i actuació.

Més de 4.000 clients de múltiples sectors i activitats: empresa pública, centres docents, grans empreses, pimes i professionals, ens avalen.

 

Estem compromesos amb el medi ambient, per això treballem amb les marques que també ho estan. 🌿