OPERACIÓ ESTIU

Com mantenir impressores i consumibles en aquesta època de l’any 💦☀️

 

Si treballeu amb equips làser, no caldrà que feu res especial. Apagueu l’equip i deixeu-lo descansar. Aquesta és un avantatge del tòner, és tinta seca en pols que no pot assecar-se més del que ja ho està.

Si pel contrari treballeu amb equips de tinta i en períodes de vacances amb absències superiors a 15 dies caldria prendre algunes mesures amb les impressores i els consumibles perquè el seu rendiment no es vegi afectat. Això ens permetrà un retorn més agradable i saber que tot estarà a punt per tornar a imprimir sense incidències.

Abans de marxar de vacances a gaudir dels viatges, paisatges i banys, feu una ullada a aquests 5 consells per allargar la vida de la vostra impressora:

 

 

1 ) “Manteniu les impressores lluny de les finestres, sobretot si hi toca el sol. No és aconsellable que els equips s’escalfin massa, ja que això afectaria el seu rendiment”.

 

2 ) “Els cartutxos de tinta i el tòner han d’estar allunyats del sol. Si teniu consumibles de recanvi, no els emmagatzemeu en llocs propers a fonts de calor (això també és aplicable a l’hivern si l’armari d’emmagatzematge és a prop de la calefacció). Busqueu un lloc fresc, en calaixos armaris o mobles que no estiguin exposats a temperatures elevades”. 

 

3 ) “A les impressores de tinta que fan servir 4 o 5 cartutxos, caldria netejar-los els capçals abans i després de les vacances per comprovar que no hi hagi bloqueig de tinta. És molt important fer-ho sobretot a la tornada de les vacances. El bon funcionament de la impressora depèn del fet que els capçals no estiguin obstruïts i que la tinta pugui passar a través seu”.

 

4 ) “Si teniu una impressora inkjet de 2 cartutxos (un negre i altre tricolor) amb el capçal al mateix cartutx i no a la impressora, podeu guardar les tintes a la nevera. Si marxeu de vacances, podeu treure els cartutxos de la impressora i guardar-los a la nevera i així evitareu que se sequi la tinta”. 

 

 

5 ) “Tant els tòners com les tintes s’han d’emmagatzemar dins les seves caixes i amb els seus embolcalls i només s’han d’obrir quan anem a fer-los servir”.

 

 

 

No us oblideu del paper. És un element que absorbeix la humitat amb facilitat i això perjudica la qualitat de la impressió. Guardeu-lo en un lloc protegit de temperatures extremes i de la humitat.

 

Bon estiu!!

 

 

Deja un comentario