“PERSONALIZE” la nova aplicació de Konica Minolta

“Personalize” l’aplicació de Konica Minolta que permet que els usuaris puguin personalitzar les pantalles dels seus equips MFP segons la seva manera individual de treballar.

 

En temps d’entorns de treball cada cop més complexos, els usuaris han de poder entendre la tecnologia ràpidament i utilitzar-la de forma intuïtiva sense la necessitat de rebre una formació llarga i extensa. Els usuaris i les usuàries esperen una experiència d’usuari similar a la que coneixen amb el seu telèfon mòbil.

 

 

L’aplicació “Personalize” de Konica Minolta  respon específicament a aquest repte i ofereix la capacitat de personalitzar la pantalla de l’equip MFP d’acord amb les preferències individuals de cadascú. Les funcions i les característiques es poden adaptar a les seves pròpies rutines i comportaments de treball. “Personalize” reduirà el temps que els treballadors/es dediquen davant dels dispositius i per tant afectarà positivament a la productivitat.

Konica Minolta sempre ha estat pionera pel que fa a l’experiència d’usuari dels seus equips MFP. L’any passat, el jurat de Good Design Award 2019, va elogiar els seus equips MFP A3 color bizhub C360i / C300i / C250i per les seves interfícies altament intuïtives i la seva experiència d’usuari. Ara, Konica Minolta fa un pas més i amplia les capacitats de personalització.

 

“Els dispositius multifuncionals solen ser per multiusuaris, per tant, la experiència de l’usuari/a i la manera en que es configura la interfície, estan dissenyades per adaptar-se a les preferències individuals o als comportaments de treball. Alguns usuaris/es necessiten personalitzar certes funcions però d’altres no, i això dificulta l’experiència d’usuari/a i per tant, l’acceptació de l’usuari/a per la tecnologia s’enfonsa. Per això hem desenvolupat la capacitat de personalitzar cada equip MFP segons les preferències de cada usuari/a”

Daniel Schellhase, Product Manager Platform & Technologies (Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH).

 

 

“Personalize” permet crear interfícies individuals on els usuaris poden accedir d’immediat quan s’autentiquen al dispositiu. Les característiques i les funcions on s’accedeixen amb freqüència es poden moure a davant, arrastrant i deixant anar, i les que no s’utilitzen o s’utilitzen amb poca frequencia, es poden col·locar a la pantalla d’inici. Això permet un funcionament més eficient de l’equip, ja que l’eliminació de les funcions que no són necessàries per algun usari/a, permetrà que aquests usuaris/es tinguin un accés més ràpid a les funcions que necessiten.

Els usuaris/es també poden seleccionar el seu idioma preferit i crear fons de pantalla personalitzats.

 

 

Deja una respuesta